Search

Τέσσερις πόλεις της ΑΜ-Θ παλεύουν για τα δύο εισιτήρια του Final-4 του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ! Τα ζευγάρια και οι δύο που προκρίνονται απευθείας

Στην τελική ευθεία μπήκε το Κύπελλο Ανδρών “Τάσος Χαραλαμπίδης” της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς το αρχόμενο σαββατοκύριακο θα βγουν οι τέσσερις ομάδες που θα δώσουν το παρών στα φετινά ημιτελικά της διοργάνωσης και θα παλέψουν και τον τίτλο.

Ήδη στα ημιτελικά πέρασαν περνώντας άνευ αγώνα τα προημιτελικά το Δημοκρίτειο Κομοτηνής που κέρδισε την Φιλία Ορεστιάδας, και η ομάδα Νέων του Ορφέα Νέου Σκοπού μετά την άνετη επικράτηση επί του Παγγαίου. Η ομάδα του Σκοπού ως γνωστόν αγωνίζεται με την Κ20 της μια και αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική.

Μεγάλη μάχη όμως θα έχουμε για τα άλλα δύο εισιτήρια με τον Λεύκιππο μετά απο ακόμη μια άνετη νίκη να υποδέχεται στην Ξάνθη τον πάντα υπολογίσιμο και δυνατό Αστέρα Καβάλας, ενώ στην Δράμα ο ΚΑΟΔ που επέστρεψε για τα καλά υποδέχεται τον πολύ ισχυρό φέτος Πανσερραϊκό.

Μένει λοιπόν να δούμε αν μετά την παρουσία στα ημιτελικά δύο πόλεων(Κομοτηνή, Σέρρες) στο final 4 θα υπάρχει παρουσία τεσσάρων διαφορετικών νομών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης η θα καταφέρουν οι Σέρρες να τσεκάρουν διπλό εισιτήριο.

Αναλυτικά τα πλήρη αποτελέσματα και στους δύο ομίλους και τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Α’ όμιλος

ΚΑΟΔ – Ρούπελ Σιδηροκάστρου  78-60

Ορφέας Ν. Σκοπού(Κ20) – Παγγαίο  76-46

Πανσερραϊκός – ΑΟ Σερρών 74-56

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Αστέρας Καβάλας – Θύελλα Φερών  77-49
Λεύκιππος Ξάνθης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης   79-39
Δημοκρίτειο Κομοτηνής – Φιλία Ορεστιάδας  81-56

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΚΑΟΔ – Πανσερραϊκός

Λεύκιππος Ξάνθης -Αστέρας Καβάλας

* Στα ημιτελικά της διοργάνωσης προκρίνονται άνευ αγώνα Δημοκρίτειο Κομοτηνής και Ορφέας Ν. Σκοπού

Share it