Search

Με “Τόρο” κόντρα σε Κύπρο και Γιβραλτάρ η Εθνική! Το ερωτηματικό και η επιστροφή στις κλήσεις για το φινάλε των Προκριματικών

Καμία έκπληξη δεν επεφύλαξε το προσκλητήριο του Μίχαελ Σκίμπε στους «λεγεωνάριους» για τα δύο παιχνίδια με Κύπρο και Γιβραλτάρ στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο ομοσπονδιακός προπονητής κάλεσε, μεταξύ άλλων, τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Κώστα Μήτρογλου, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμούς.

Ο Ξανθιώτης δεξιός μπακ της Μπολόνια, και αρχηγός της Εθνικής μας, ξεπέρασε τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε από τα τέλη Αυγούστου και επέστρεψε στις προπονήσεις των «ροσομπλού». Μένει να φανεί εάν ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τον Βασίλη Τοροσίδη στους δύο εκτός έδρας αγώνες που έρχονται με Σασουόλο και Τζένοα πριν τα παιχνίδια της Εθνικής στις 7 και 10 Οκτωβρίου.

Την στιγμή που είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Βασίλης Τοροσίδης, δεν ισχύει το ίδιο όπως τονίζει ο Σωτήρης Ταμπάκος στο Sport-fm, και για τον Κώστα Μήτρογλου. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Μαρσέιγ συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, γεγονός που προβληματίζει τον Μίχαελ Σκίμπε.

inner

Να θυμίσουμε πως ο διεθνής στράικερ βρίσκεται εκτός δράσης σχεδόν δύο μήνες και μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Γερμανός τεχνικός δεν κρύβει την ανησυχία του για την πορεία της αποκατάστασής του ωστόσο θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή την επάνοδο του «Μητρογκόλ».

Στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της προκριματικής διαδικασίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενδέχεται να υπάρξει μία επιστροφή στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι κοντά στο να κληθεί μετά από καιρό στην Εθνική ομάδα για τα δύο ματς με Κύπρο (07/10) στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας και Γιβραλτάρ (10/10) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, που είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ από το ξεκίνημα των υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει να αγωνιστεί με τη «γαλανόλευκη» από τον Ιούνιο του 2016, όταν και έπαιξε στα δύο φιλικά κόντρα στην Αυστραλία στο Σίδνεϊ και στη Μελβούρνη.

Εξάλλου, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι ένας από τους παίκτες που θα παρακολουθήσει ο Μίχαελ Σκίμπε από τα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου στο κυριακάτικο ντέρμπι. Οι τελικές επιλογές του εκλέκτορα της Εθνικής ομάδας αναμένεται να γίνουν γνωστές εντός της εβδομάδας.

Share it