Search

Πήρε Κρόλ αλλά αποχαιρέτησε Μενίκου ενόψει Άρη Αβάτου ο Νέστος Χρυσούπολης!

Πανέτοιμος για την πρόβα τζενεράλε με τον Άρη Αβάτου είναι ο Νέστος Χρυσούπολης, που θα βρεθεί στην Ξάνθη την Κυριακή για να αντιμετωπίσει στις 17:00 στο γήπεδο της Φελώνης τους νταμπλούχους Ξάνθης στο τελευταίο παιχνίδι ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη προέρχεται δύο συνεχόμενες ήττες, αρχικά με 4-1 στο φιλικό με τον Άρη Αβάτου στην Χρυσούπολη και εν συνεχεία με τον αποκλεισμό απο το Κύπελλο ΕΠΣ Καβάλας στα πέναλτι απο τον Βύρωνα. Ήττες που έριξαν την ψυχολογία των παικτών του Νέστου που μέχρι την περασμένη εβδομάδα εντυπωσίαζε με την παρουσία της.

Ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου φρόντισε να αλλάξει το κλίμα προχωρώντας σε ακόμη μια μεταγραφική έκπληξη αποκτώντας τον Καμίλ Κρόλ. Ο υψηλόσωμος Πολωνός φορ έχει εμπειρία από τα Ελληνικά γήπεδα, καθώς έχει αγωνιστεί σε Δόξα Κρανούλας, Βύζαντα Μεγάρων, Πανελευσινιακό, Ζάκυνθο, Χαλκίδα και Φωστήρα.

Πέρα όμως απο την ενίσχυση στο Νέστο υπήρχε και αποχώρησε με τον Ντενίζ Μενίκου να αποχωρεί απο τον σύλλογο και να συνεχίζει στον γειτονικό Κεραυνό Πέρνης.

Share it