Search

Ασταμάτητη η Δόξα Δράμας που απέκτησε Πετρόπουλο και Γουνδουλάκη!

Δεν έχει σταματημό μεταγραφικά η Δόξα Δράμας, που απο την στιγμή που εξασφάλισε την άνοδο της στην Football League προχωρά με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας με τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Νίκο Ιωσηφίδη σε συνεργασία με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας Γιάννη Μπύρο προχωρούν σε εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις.

Έτσι μετά τους Ντενίζ Μπαϊκαρά(θυμηθείτε ΕΔΩ), Σταύρο Πεταυράκη, Παναγιώτη Σπυρόπουλο, Μπράνκο Όστοϊτς και Βλάντιμιρ Ντιμιτρόφσκι η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη προχώρησε σε δύο πολύ μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις κάνοντας δικούς της τους Αντώνη Πετρόπουλο και Φανούρη Γουνδουλάκη!

Και αν για τον 31χρονο φορ Αντώνη Πετρόπουλο η μεταγραφή του ήταν γνωστή τις τελευταίες ημέρες, με την Δόξα να προσθέτει έναν πολύπειρο φορ με εξαιρετικές σαιζόν πίσω του, αυτή που εντυπωσιάζει είναι αυτή του πρώην αρχηγού των Πανιώνιου και Πλατανιά Φανούρη Γουνδουλάκη.

Στα 34 του χρόνια ο Γουνδουλάκης έδειξε και πέρσι στον Πλατανιά οπού αγωνιζόταν απο το 2013 γιατί είναι απο τις πλέον συμπαθείς φιγούρες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, παίκτης με ψυχή, πάθος δίνοντας τα πάντα στην ομάδα της φανέλας την οποία φορά. Ο Γουνδουλάκης απο το 2004 μέχρι και το 2013 αποτελούσε την σημαία του Πανιωνίου, ενώ νωρίτερα απο το 200 έως και το 2004 αγωνιζόταν με την φανέλα της Καλαμάτας.

Οι μεταγραφές όμως δεν τελειώνουν εδώ για την Δόξα, καθώς απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του πρώην επιτελικού μέσου του Πανθρακικού Κάσες, ενώ η ομάδα της Δράμας βρίσκεται σε συζητήσεις με ακόμη δύο παίκτες που αγωνίζονται στην μεσοαμυντική γράμμη.

Share it