Search

Οι δράσεις του Διομήδη Ξάνθης για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στην Ξάνθη

Με σύνθημα «Καθαρή, συνεργατική και έξυπνη κινητικότητα» ο Δήμος Ξάνθης σε συνεργασία με φορείς, συλλόγους, σχολεία και εθελοντές συμμετέχει για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου 2017, διοργανώνοντας δράσεις και εκδηλώσεις με πρωταγωνιστές τα παιδιά, τους πεζούς και το ποδήλατο.

Ένας απο τους πλέον ενεργούς συλλόγους της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας είναι και ο σύλλογος στίβου του Διομήδη Ξάνθης, καθώς πέρα απο τις επισκέψεις σε σχολεία η ομάδα του Διομήδη θα πραγματοποιήσει και αθλητική επίδειξη.

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή(22/9) απο τις 17:00 έως και τις 18:15 στο θεατράκι του Δήμου στη Κεντρική Πλατεία Ξάνθης οι αθλητές του συλλόγου (κατηγ. Promini & mini) με την παρουσία προπονητών θα κάνουν επιδείξεις kids athletics, που αφορούν παιδιά ηλικίας 4-8 χρονών και μπορούν να συμμετέχουν σε αυτές και οι μικροί θεατές αν το επιθυμούν. Οι προπονητές θα ενημερώσουν επίσης το κοινό για τα οφέλη της άθλησης και θα γνωρίσουν στα παιδιά τα αθλήματα του στίβου.

 

Share it