Search

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα με Σπέντζο, Κυφωνίδη και Μαγουλά απο την ΑΕ Κομοτηνής!

Στην ολοκλήρωση ακόμη τριών μεταγραφών προχώρησε η ΑΕ Κομοτηνής, που εκμεταλλευόμενη το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής προχώρησε στην απόκτηση παικτών με αρκετά ενδιαφέρον βιογραφικό και σημαντικά επιτεύγματα σε νεαρή ηλικία.

Αναλυτικά:

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής ανακοινώνει την απόκτηση των εξής τριών αθλητών : ΝΙΚΟΣ ΣΠΕΝΤΖΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΦΩΝΙΔΗΣ

Ο Νίκος Σπέντζος(1998) ξεκίνησε στις ακαδημιες του Πανιωνίου και συνέχισε στο εφηβικό του Μίλωνα, στο οποίο αγωνιζόταν μεχρι και πέρυσι με την ανδρική ομάδα. Αγωνίζεται ως Play maker.

Ο Δημήτρης Κυφωνίδης (1999) αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Καλαμαριας ενώ έχει διάφορες διακρίσεις οπως : MVP στο καμπ της ΤΝΒΑ στο Λουτράκι, μέλος της επίλεκτης 12αδας της ΤΝΒΑ για τις ΗΠΑ το 2016 και πρωτη θεση στο διαγωνισμό τριποντων που διεξήχθη στο Clevelant. Αγωνίζεται ως Shooting Guard.

Ο Πέτρος Μαγουλάς (1998) ξεκίνησε από τον Πανερυθραϊκό, συνέχισε στην ΑΕΝ Κηφισσιας μεχρι το εφηβικο και στη συνέχεια πήγε στο εφηβικο του Παναθηναϊκού, οπου πανηγύρισε την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος το 2016  με προπονητη τον Κωσταντινο Παπαδοπουλο και το χρυσο με την U20 στο πρωταθλημα νεων. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με την φανέλα του Ψυχικού στην Α2 και πανηγύρισε παράλληλα και την κατακτηση χαλκινου με την U20 στο πρωταθλημα νεων. Αγωνίζεται ως Small Forward.

Share it