Search

Στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος ο Άρης Πετεινού που πέτυχε 17 τέρματα σε τρία φιλικά!

Στους ρυθμούς του πρωταθλήματος κινείται η ομάδα του Άρη Πετεινού που την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου θα υποδεχτεί στα Πηγάδια την Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Η ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη διανύοντας το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της είχε την ευκαιρία την τελευταία εβδομάδα πριν την έναρξη της Α’ κατηγορίας να δώσει τρία φιλικά παιχνίδια, δείχνοντας πανέτοιμη για το πρωτάθλημα καθώς στα παιχνίδια με Μυρωδάτο, Διομήδεια και Κιμμερία είχε απολογισμό 3 νίκες πετυχαίνοντας 17 τέρματα και δεχόμενη μόνο 1.

Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο της φιλικό η ομάδα του Πετεινού κέρδισε με 4-0 την Δόξα Μυρωδάτου, χάρις τα τέρματα των Θώμογλου, Ρέβη και 2 του Κώστα Μπουρλόγλου. Για να ακολουθήσει το φιλικό με τον Απόλλων Διομήδειας οπού η ομάδα του Πετεινού κέρδισε με 5-0, χάρις τα τέρματα των Μπουρλόγλου(2), Καντηλάφτη(2) και Καρύδη.

Στο τελευταίο της φιλικό η ομάδα του Πετεινού συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις καταφέρνοντας να κερδίσει τον Εθνικό μέσα στα Κιμμέρια με 1-8. Τα γκολ της νίκης για την ομάδα του Πετεινού σημείωσαν οι Καντηλάφτη(2), Τσακιρούδης(2), Δασκαλάκης, Θώμογλου, Μπουτακίδης και Εσάτ

Share it