Search

Απο την Ακαδημία του Πανθρακικού σε αυτή της…Σπόρντινγκ Λισσαβόνας ο Θανάσης Μπαλάτσας!

Ένα νέο μέλος έχει το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στην Ελλάδα, με την Ακαδημία οπού Γενικός Διευθυντής είναι ο πρώην αμυντικός της Ξάνθης Φρανσίσκο Ζουέλα, να ξεκινά συνεργασία με ένα πρώην μέλος της Ακαδημίας του Πανθρακικού.

Ο λόγος για τον Θανάση Μπαλάτσα, που ενώ βρισκόταν στην Κομοτηνή οπού αποφοίτησε απο το ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Θράκης, την περίοδο 2014-2016 εργαζόταν για τα τμήματα Υποδομής των “πράσινων”. Αρχικά την περίοδο 2014-2015 στην ομάδα Κ15 του Πανθρακικού οπού ήταν βοηθός του Ζόραν Στοίνοβιτς, και ένα χρόνο αργότερα στην Κ17 του συλλόγου στο πλευρό του Κώστα Γεμενετζή.

Ο Λαρισαίος στην καταγωγή Θανάσης Μπαλάτσας είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κάτοχος του διπλώματος Uefa B’, με μεταπτυχιακό στο Χαροκόπειο σε διατροφή-άσκηση. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό ο πρώην γυμναστής του Πανθρακικού θα έχει παρουσία σε όλα τα τμήματα της Ακαδημίας της Σπόρτινγκ.

Στην Πορτογαλική Ακαδημία στην Ελλάδα εργάζονται ακόμη οι προπονητές Γιάννης Σιδέρης, Γιώργος Αργύρης και ο Μιχάλης Μπαρμπάρης. Ενώ Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας είναι ο Ανδρέας Μπαρμπάρης με Υπεύθυνο Αθλητικό ψυχολόγο τον Ευάγγελο Μανωλόπουλο.

Share it