Search

Ισοπαλία με απώλειες για τον Πανιώνιο στα Γιάννενα! Τραυματίστηκε ο Σιώπης, ντεμπούτο ο Σολτάνι

Ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ με τον Μασούρα, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε με τον Χαλκιαδάκη και οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες (1-1) στους “Ζωσιμάδες” κι αήττητες μετά από τέσσερις αγωνιστικές στη Super League Σουρωτή.

Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η τέταρτη αγωνιστική της Super League Σουρωτή στους “Ζωσιμάδες” με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα που “σφράγισε” τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα και του Πανιωνίου. Τρεις φορές στο παρελθόν έχουν έρθει αντιμέτωπες οι δύο ομάδες το Σεπτέμβρη και τις τρεις έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

Οι “κυανέρυθροι” άνοιξαν το σκορ με το όγδοο γκολ του Γιώργου Μασούρα στη Super League ύστερα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια. Οι Ηπειρώτες με το πρώτο τους γκολ σε δεύτερο ημίχρονο τη φετινή σεζόν ισοφάρισαν με τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη να εκμεταλλεύεται το “τσαφ” του Μπανανά και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα (1-1).

Τρεις αναγκαστικές αλλαγές για τον Πανιώνιο με τον Μανώλη Σιώπη τον Ντουρμισάι και τον Γκιοατά να αποχωρούν τραυματίες, ενώ αποβλήθηκε ο Μασούντ με δεύτερη κίτρινη καθώς δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του. Ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΣ έκανε ο πρώην επιθετικός της Ξάνθης Καρίμ Σολτάνι

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά την Πέμπτη, αυτή τη φορά στη Νέα Σμύρνη για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Καρανίκας (90′ Ναδάλες), Μπουκουβάλας, Λίλα, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης, Γιάκος (82′ Σολτάνι), Χαλκιαδάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αστράς, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά (81′ Κάργας), Χατζισαφί, Κόρμπος, Σιώπης (43′ Σαββίδης), Λάμπρου, Μασούντ, Μασούρας, Ντουρμισάι (71′ Σπιριντόνοβιτς).

Photo Credit: Reporter-images

Share it