Search

Προκρίθηκε στους ομίλους του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης ο Πανθρακικός

Την είσοδό του στην φάση των ομίλων πανηγυρίζει από χθες το απόγευμα ο ΑΠΣ Πανθρακικός. Η ομάδα του Βαγγέλη Κυριαλάνη, κατάφερε σχετικά εύκολα να επικρατήσει της Ένωσης Ασωμάτων με 2-0, σε ένα ματς που έγινε υπό το βλέμμα 100 περίπου θεατών στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Από την άλλη η Ένωση δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να φανεί ιδιαίτερα απειλητική στην εστία του Ματθαίου και έτσι επήλθε ο αποκλεισμός της.

Πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 13’ με το σουτ του Δελή μέσα από την περιοχή, το οποίο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Σαλή Φατήχ. Στο 38’ μια κεφαλιά του Δελή δεν απείλησε ιδαίτερα, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση το σουτ του Θανάση Τσιπλακίδη πέρασε άουτ. Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μισό και μοναδική των φιλοξενούμενων σε όλο το ματς ένα σουτ του Κολούκ Χασάν στο 41’, που πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά στο δεύτερο μέρος και προηγήθηκαν στο 56’, όταν ο Δελής πάτησε περιοχή και έσπασε την μπάλα στο Θανάση Τσιπλακίδη, που με πλασέ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 65’ η προβολή του Χατζηιωαννίδη δεν βρήκε στόχο, ενώ και το σουτ του Δελή στο 69’ μετά την μεταβίβαση του Σοφοκλή Τσιπλακίδη, είχε την ίδια κατάληξη. Το τελικό 2-0 γράφτηκε στο 74’. Ο Δελής έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο τερματοφύλακας των Ασωμάτων δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα και ο Χατζηιωαννίδης που ακολούθησε την φάση και πίεσε, σκόραρε σε κενό τέρμα, σφραγίζοντας έτσι την πρόκριση της ομάδας του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κύριος Δρακίδης, που είχε για βοηθούς του τους Καραγιάννη και Πανταζή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΣ Πανθρακικός (Βαγγέλης Κυριαλάνης): Ματθαίου, Σμαραγδής, Αφεντουλίδης, Γιάζος (88’ Τζελέπης Α. Γ.), Τσιπλακίδης Θ. (79’ Γεωργουσόπουλος), Τσιπλακίδης Σ., Λάπατας, Αλεξόπουλος, Δελής (85’ Ανδρέου), Χατζηιωαννίδης, Τζελέπης Α. Ι. (68’ Φωτιάδης).

Ένωση Ασωμάτων (Μεμέτ Οζτζιάν): Σαλή Φατήχ, Σαλήχ Ογουζχάν, Ιμπραήμ Μεχμέτ (67’ Αχμέτ Μεμέτ Εμρέ), Αμέτ Ιλκέρ (79’ Μεμέτ Αλπέρ), Χατζόγλου Σερδάρ, Μπαλτσή Κενάν (46’ Χατζόγλου Σερμπάι), Καρά Νιτάντ Μποέρ Ισμαήλ, Στόικος, Ρισήτ Χασάν, Παλτζή Μεχμέτ (79’ Χουσεϊν Χουσεϊν), Κολούκ Χασάν Οκάν.

 

Share it