Search

Πολύτιμα συμπεράσματα για Νίκη και Βύσσα, θετικά τα πρώτα δείγματα

Τις δυνάμεις τους μέτρησαν Νίκη και Βύσσα το μεσημέρι της Κυριακής στο πρώτο τους φιλικό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης επικράτησε με 3-0 σετ ωστόσο τα δύο πρώτα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και τηρουμένων των αναλογιών και του χρόνου ετοιμότητας των αθλητριών έγινε ένα παιχνίδι σε καλό επίπεδο.

Μπορεί να απομένει ένας περίπου μήνα για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Α2 αλλά οι δύο ομάδες του Έβρου προσπαθούν να μονταριστούν και να βρουν ρυθμό, ενώ τόσο ο Γιάννης Ανδρεάδης όσο και ο Τάσος Βλασακίδης έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα και διαπίστωσαν τι πρέπει να βελτιώσουν και πού πρέπει να δουλέψουν περισσότερο.

Η Βύσσα δείχνει ότι παρά τις αλλαγές και τα νέα πρόσωπα, θα έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο και θα αποδεικνύεται «σκληρό καρύδι» για κάθε αντίπαλο. Ο κ. Βλασακίδης ζητά αρκετά και δυνατά φιλικά παιχνίδια ώστε να μπορεί να δέσει το αγωνιστικό του σύνολο και να αποκτήσει την ομοιογένεια που επιζητά.

Από την άλλη, οι άνθρωποι της Νίκης έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν και να βλέπουν ότι η δουλειά εντός και εκτός γηπέδου «πιάνει τόπο». Ο περσινός καλός κορμός διατηρήθηκε αλλά και οι νέες προσθήκες (Δημητροπούλου, Κεκιτζόγλου) δείχνουν ότι είναι σε θέση να βοηθήσουν και άμεσα.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει για την πολύπειρη Μαρία Χατζηνικολάου. Η παρουσία της φέτος θα είναι καταλυτική και μπορεί να κάνει τη διαφορά με την ικανότητα και την εμπειρία της. Αυτό φάνηκε και στον μικρό χρόνο συμμετοχής της στο παιχνίδι (λόγω απουσίας της δεν ήταν από την αρχή του αγώνα) όπου η παρουσία της στο τρίτο σετ, έκανε πολύ πιο εύκολη τη ζωή των συμπαικτριών της.

Το τελικό αποτέλεσμα στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας δεν έχει μεγάλη σημασία. Ωστόσο για την ιστορία η Νίκη πήρε δύσκολα τα δύο πρώτα σετ με 25-23 και 26-24 και το τρίτο πιο εύκολα, 25-20

Συνθέσεις:

Νίκη: Σιούγγαρη, Νικολαίδου, Βαρελά, Παπάζογλου, Παρισάκη, Καράμπαλη λ-Κεκιτζόγλου, (Τζήλλα, Δημητροπούλου, Καλογεροπούλου, Ζυγερίδου, Χατζηνικολάου)

Βύσσα: Πεπονή, Παπαδοπούλου, Μπαρμπούδη, Παπαστεφάνου, Δαμιανίδου, Βεζυργιαννίδου, λ- Λελετζή, (Μπαρή, Βελικά)

Δείτε φωτογραφίες:

Share it