Search

Ο ΓΑΣ αναδείχτηκε νικητής του τουρνουά στην μνήμη του Γ. Καρυώτη! Τρίτη η Ασπίδα Ξάνθης

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή ήταν ο μεγάλος νικητής του 3ου τουρνουά που διεξήχθη στην μνήμη του Γιάννη Καρυώτη, του αδικοχαμένου νεαρού αθλητή της, Γιάννη Καρυώτη, που έχασε τη ζωή του κολυμπώντας στην παραλία το οικισμού της Γλυφάδας το καλοκαίρι του 2015, με ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής να κλείνουν εισιτήριο για τον κυριακάτικο τελικό.

Η ομάδα του Νεοκλή Λεμονίδη κατάφερε σε μια συναρπαστική αναμέτρηση για 36′ λεπτά να πάρει την διαφορά στο τέλος και να κερδίσει με 60-48 την ΑΕ Κομοτηνής στον μεγάλο τελικό του τουρνουά. Δείχνοντας για ακόμη ένα ματς εξαιρετικά δείγματα γραφής όπως έκανε και στο παιχνίδι απέναντι στην Ασπίδα, ενώ η ομάδα του Βασίλη Στοάκη ήταν πολύ καλή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Στην τρίτη θέση του τουρνουά τερμάτισε η Ασπίδα Ξάνθης που κέρδισε με  55-47, κάνοντας μάλιστα ανατροπή καθώς στο πρώτο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με  20-30, με τους παίκτες του Κώστα Ιωαννίδη να ανεβάζουν τον ρυθμό τους στην τρίτη περίοδο και με καλή παρουσία στο δεύτερο μέρος κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του μαχητικού Αρίωνα Ξάνθης του Χρήστου Παπαδόπουλου.

Share it