Search

Οι οκτώ ομάδες που συνεχίζουν στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης!

Με συναρπαστικό τρόπο και με πολύ ενδιαφέροντα ματς μέχρι και την τελευταία αγωνιστική έπεσε η αυλαία της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ξάνθης, απ’ όπου προέκυψαν οι οκτώ ομάδες που συνεχίζουν στα προημιτελικά του θεσμού.

Το ιδιαίτερα ενδιαφέρον της φετινής διοργάνωσης πέρα απο την παρουσία των δύο εκπροσώπων της Ξάνθης στην Γ’ Εθνική, Ορφέα Ξάνθης και Άρη Αβάτου, είναι το γεγονός πως στους “8” της διοργάνωσης κατάφεραν να προκριθούν και τρεις ομάδες της Β’ κατηγορίας με τους Κεσσάνη Ερασμίου, Ατρόμητο Χρύσας και Φίλιππο Δροσερού να ελπίζουν σε καλές κληρώσεις που θα μπορέσουν γιατί όχι να τις ανοίξουν τον δρόμο για ακόμη μακρύτερα.

Ενώ μόλις τρεις είναι και οι ομάδες της Α’ κατηγορίας που συνεχίζουν στον θεσμό, με τους Ασπίδα Ξάνθης, Ηρακλή Ζυγού και Εχίνο Σπορ να είναι οι μοναδικές ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου που συνεχίζουν στην διοργάνωση..

Η κλήρωση για την προημιτελική φάση θα γίνει σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΣ Ξάνθης, καθώς δεν υπάρχει λόγος βιασύνης μια και πλέον ο θεσμός έχει μπει στην τελική του ευθεία, ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε πως τόσο στα προημιτελικά όσο και  στα ημιτελικά της διοργάνωσης τα παιχνίδια θα είναι διπλά.

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα του Σαββάτου ΕΔΩ, και της Κυριακής ΕΔΩ 

Share it