Search

Με τέρμα του Μελισσόπουλου η πρόκριση του ΝΠΣ Βόλου επί του Αλμυρού στο Κύπελλο ΕΠΣΘ!

Νικηφόρο ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για το Νέο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Βόλου, καθώς η νεοσύστατη ομάδα του Βόλου επικράτησε με 1-0 επί του Αλμυρού, στα πλαίσια του Κυπέλλου ΕΠΣ Θεσσαλίας, με χρυσό σκόρερ τον ξανθιώτη Ραφαήλ Μελισσόπουλο.

Το παιχνίδι ήταν καλό, με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 42’ ο Μελισσόπουλος, ο οποίος έκλεψε την μπάλα από λάθος πάσα των γηπεδούχων και πλάσαρε για το 0-1. Μάλιστα ο “Μέλι” σκόραρε και δεύτερο τέρμα στο 54′ όμως λανθασμένα όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα του Βόλου η φάση σταμάτησε για οφσάιντ.

Πλέον η ομάδα του ξανθιώτη επιθετικού χαφ θα έχει την ευκαιρία να υποδεχθεί στην φάση των “16” τον Ολυμπιακό Βόλου, σε μια αναμέτρηση με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ (Λάκης Μπακάλης): Σταυράκης, Καψιώτης, Στουρνάρας, Κυριάκος, Μπαρούτας (81’ Τσιάτσιος), Σαββίδης, Κιπτίου, Αλεξανδρής (60’ Νάκας), Φλίγκος, Κωτσιαρίδης (74’ Βούλγαρης), Κοντοβάς.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Παπαδόπουλος (66’ λ.τρ. Ηλιάδης), Τζελίδης, Πιαστόπουλος, Δημηνάς, Ζέρης, Κυπαρίσσης (61’ Πέντα), Δερμιτζόγλου, Μηλιώτης (57’ Παπουτσής), Μελισσόπουλος.

Share it