Search

Θετική ισοπαλία με χρήσιμα συμπεράσματα για Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ΠΑΟΚ!

Θετικό πρόσημο είχαν για τον Εθνικό τα δύο φιλικά τεστ προετοιμασίας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το απόγευμα το Σαββάτου, ο Εθνικός ήταν ανταγωνιστικός και παρά τα δικαιολογημένα για την εποχή σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του κατάφερε και απέσπασε φιλική ισοπαλία 2-2 από τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη που παρατάχθηκε χωρίς τον Σέρβο Λούκα Βελίσκοβιτς (λόγω ασθένειας) έδειξε καλά στοιχεία στο πρώτο και το τέταρτο σετ ήταν ανταγωνιστική και κατάφερε και κόντραρε στα ίσια ένα σαφώς ανώτερο αντίπαλο.

Ο προπονητής των Εβριτών είδε τους νεαρούς αθλητές του να «πελαγώνουν» στο δεύτερο και τρίτο», εντόπισε τις αδυναμίες πάνω στις οποίες θα δουλέψει το 3επόμενο διάστημα. Χαρακτήρισε πάντως πολύ χρήσιμα τα δύο φιλικά παιχνίδια, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αγωνιστική παρουσία του μόλις 19 ετών Σέρβου Ρίστιτς.

Σαν γενική εικόνα και με πέντε εβδομάδες προετοιμασίας να απομένουν, ο Εθνικός έδειξε ελπιδοφόρα στοιχεία και είναι βέβαιο ότι όσο περνά ο καιρός θα διορθώνονται τα (όχι και λίγα) κακώς κείμενα στο παιχνίδι του.

Τα σετ: 25-22, 10-25, 15-25, 27-25

Εθνικός (Μουστακίδης): Μιλστάιν, Ρίστιτς, Χαραλαμπίδης, Χριστόφας, Χατζόπουλος, Παλέντζας, λίμπερο Κοντοστάθης (Βλαχόπουλος, Κεσεσίδης, λ-Μύρος)

ΠΑΟΚ (Ελγκέτα): Τερζής, Σακόγλου, Παπαγγελόπουλος, Πελεκούδας, Σαφράνοβιτς, Γκιόν, λίμπερο Κωνσταντινίδης, (Παπαδόπουλος, Γκόμεζ, Παντακίδης, Σωτηρίου, Τακουρίδης)

Share it