Search

Photos: Γκολ και θέαμα μεταξύ Βιστωνίδας και Εχίνου και αγωνία μέχρι το φινάλε για την πρόκριση!

Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η πρόκριση στην προημιτελική φάση για τον Γ’ όμιλο, καθώς σε ένα απο τα πλέον καθοριστικά ματς του ομίλου Βιστωνίδα και Εχίνος αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 2-2 σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι με πολλές φάσεις, τέσσερα γκολ, δοκάρι και πολλές συγκινήσεις.

Απο το πρώτο κιόλας μέρος φάνηκε πως το παιχνίδι θα είναι πολύ ανοικτό καθώς μπορεί οι δύο ομάδες να μην μπορούσαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους όμως δημιουργούσαν συνεχώς στιγμές στην αντίπαλη εστία με τους Μανιά και Ζώη να έχουν πολύ δουλειά, ειδικά ο κίπερ του Εχίνου έκανε τρεις σπουδαίες επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν στο πρώτο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι κυρίως με την ταχύτητα των Χατζηχασάνογλου και Χότσκα στα “φτερά” της επίθεσης κατάφεραν πέρα απο πολλές φάσεις να βρουν και δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αρχικά με τον Χατζηχασάνογλου μετά απο γύρισμα του Χότσκα, και εν συνεχεία με τον Χότσκα που απο δημιουργός έγινε εκτελεστής και με ωραίο τρόπο έκανε το 0-2.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ομάδα του Γιουράι Μπούτσεκ μπήκε αποφασισμένη να ξαναμπεί στο ματς, και το κατάφερε πολύ νωρίς καθώς πριν καν συμπληρωθεί  το πρώτο πεντάλεπτο κατάφερε με τον Ξενιτίδη να μειώσει σε 1-2, και εν συνεχεία με τον Θαμνίδη να βάλει “φωτιά” στο ματς ισοφαρίζοντας σε 2-2. Με σωρεία ευκαιριών και για τις δύο ομάδες να ακολουθεί, με τον Εχίνο μάλιστα να αγγίζει τη νίκη όμως το σουτ του Εγιούπ Χατζηχασάνογλου στο 90′ να καταλήγει στο δοκάρι του Μανιά,  με το σκορ έτσι να μην αλλάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης απο τον Μόσχο Γκαϊτατζή.

Έχουν μπλέξει για τα καλά τα πράγματα στον όμιλο με τον Εχίνο να θέλει μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική επί του ΑΠΟΞ και μάλιστα με πολλά τέρματα η απλά να μην λήξει ισόπαλο με πάνω απο 1-1 το ματς της Βιστωνίδας με τον Ζυγό. Μπλεγμένη υπόθεση είναι η πρόκριση και για την Βιστωνίδα που για να ελπίζει σε πρόκριση θέλει είτε νίκη είτε ισοπαλία με 2-2! και πάνω, μια και με μια ισοπαλία 3-3 προκρίνονται μαζί Βιστωνίδα και Ζυγός.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Χουσείν Κούλα και Σωκράτη Αγγελακόπουλο.

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ(Γ. Μπούτσεκ): Μανιάς, Τζεβελέκης Ζ., Μακρίδης, Μπάρμπας, Δρακίδης, Θαμνίδης, Τζεβελέκης Φ.(Τονικίδης), Κυράπογλου(Λιαπάκης), Καμπουρίδης, Τουρατζίδης(Καραμανάβης), Ξενιτίδης(Σιράκ)

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ(Εκ. Καμπούρ – Σ. Γιουρούκ): Ζώης, Αλή Τασίν(60 Μπαρέ), Κάλφα, Μποασί, Τζομιάδης, Καδρή Χ., Σερίφογλου, Μιχαηλίδης, Χότσκα(46′ Χατζηνίκος), Γεωργιάδης, Χατζηχασάνογλου

Share it