Search

Αυλαία στην Β’ φάση του Κυπέλλου Ξάνθης με μεγάλες αναμετρήσεις και 6 εισιτήρια να αναζητούν κατόχους!

Με τα παιχνίδια της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής πέφτει η αυλαία της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ξάνθης, οπού πλην των Ορφέα και Άρη Αβάτου τα υπόλοιπα έξι εισιτήρια για την προημιτελική φάση αναζητούν κατόχους, κάνοντας το διήμερο των αγώνων εξαιρετικά ενδιαφέρον με πολύ σημαντικά παιχνίδια.

Στον Στον Α’ και Β’ όμιλο τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα με τα παιχνίδια της Κεσσάνης Ερασμίου με τον Απόλλων Ξάνθης και της Ασπίδας Ξάνθης με την Αναγέννηση Θαλασσιάς να κρίνουν την πρόκριση, με αμφότερες τις φιλοξενούμενες ομάδες να ευνοούνται σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Στον Γ’ όμιλο το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει τον Ζυγό οπού ο Ηρακλής υποδέχεται την Βιστωνίδα με το νικητή να παίρνει την πρόκριση, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας πολλά θα εξαρτηθούν και απο το ματς του Εχίνου με τον ΑΠΟΞ οπού η τοπική ομάδα χρειάζεται πάνω απο 6! γκολ για να ευνοείται σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Ηρακλή, καθώς με ισοπαλία στον Ζυγό η Βιστωνίδα προκρίνεται απευθείας έχοντας την καλύτερη επίθεση.

Ακόμη πιο περίεργα είναι τα κομβικά είναι τα πράγματα στον Δ’ όμιλο οπού ο Ατρόμητος Χρύσας θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Ασπίδα Πηγαδίων για να μην έχει προβάδισμα σε τριπλή ισοβαθμία, ενώ το μεγάλο ματς θα γίνει στο Σέλινο οπού ο Άτλας έχει μπροστά του έναν “τελικό” με τον Φίλιππο Δροσερού οπού αμφότερες οι ομάδες θέλουν μόνο νίκη, με την ομάδα του Δροσερού πάντως να βολεύεται και με την  ισοπαλία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου για την τρίτη αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης:

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, Ώρα 17:00

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Σταυρούπολης

Γήπεδο Ερασμίου: Κεσσάνη Ερασμίου – Απόλλων Ξάνθης

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπεδο Μαγικού: Αστέρας Μαγικού – Άρης Αβάτου

Γήπεδο ΔΑΚ: Ασπίδα Ξάνθης – Αναγέννηση Θαλασσιάς

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΕ Α’ ΚΑΙ Β’ ΟΜΙΛΟ

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, Ώρα 17:00

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπεδο Ζυγού: Ηρακλής Ζυγού – ΑΟ Βιστωνίδα

Γήπεδο Εχίνου: Εχίνος Σπορ – ΑΠΟΞ

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπεδο Σελίνου: Άτλας Σελίνου – Φίλιππος Δροσερού

Γήπεδο Χρύσας: Ατρόμητος Χρύσας – Ασπίδα Πηγαδίων

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΕ Γ’ ΚΑΙ Δ’ ΟΜΙΛΟ

Share it