Search

Γιορτή ανόδου στην Football League με σκόρερ ξανά τον Λίτσκα και βασικό Σταματόπουλο για την Δόξα Δράμας!

Παρουσία 500 θεατών, με παλμό και ενθουσιασμό στην κερκίδα μετά την πρόσφατη άνοδο, η Δόξα Δράμας πήρε φιλική νίκη με 3-2 κόντρα στον αξιόμαχο Αετό Ορφανού, αλλά δεν… ενθουσίασε με την εικόνα της έχοντας άπαντες το μυαλό τους στην Δράμα στις εξελίξεις που τρέχουν κυρίως μεταγραφικά

Οι φιλοξενούμενοι όπως τονίζει στο ρεπορτάζ του στο pameballa ο Θεόφιλος Ψυχογιός, πήραν το προβάδισμα με τον Ελέζι να κάνει το 0-1 στο 40΄, μετά απο ασίστ του πρώην Ξάνθης αλλά και Δράμας Φώτη Δουμάνης, με την απάντηση των γηπεδούχων να είναι άμεση καθώς ο Εβρίτης Γιώργος Λίτσκας σκόραρε για ακόμη ένα φιλικό κάνοντας στο 44′ το 1-1. Στην επανάληψη ο Παναγιωτούδης έκανε το 2-1, με την ομάδα της Καβάλας να ισοφαρίζει ξανά με τον Ελίζι στο 81′, όμως στο 88′ ο Ζυγκερίδης χάρισε την φιλική νίκη στην ομάδα του Άγγελου Διγκόζη.

Βασικοί για την Δόξα αγωνίστηκαν οι δύο Εβρίτες, Γιώργος Λίτσκας και Παύλος Σταματόπουλος ενώ αλλαγή πέρασε ο Κομοτηναίος Γιώργος Γκουτσίδης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Βούρας, Σταματόπουλος, Βιτλής, Καραγιαννίδης, Γκότοβος, Ριζογιάννης, Ντατίδης, Τσούτσης, Ματσούκας, Μαρκόπουλος, Λίτσκας.

Έπαιξαν και οι: Βασιλειάδης, Παναγιωτούδης, Κυριακίδης, Ζυγκερίδης, Βλάχος, Ρεβυθόπουλος, Παπαζούδης, Ακίμ (υπό δοκιμή αριστερό εξτρέμ), Γκουτσίδης, Νατσιόπουλος, Ρανγκέλοφ, Παπαδόπουλος.

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ: Τοπαλίδης, Ράνος, Κάπατζης, Παυλίδης, Μαυρομάτης, Μπαμπατζάνης, Ελέζι, Φ. Τζαμπέγια, Δούμπλατζης, Δουμάνης, Αποστολίδης.

Έπαιξαν και οι: Μώραλης, Σαββατιανός, Ρίντα, Στογιάνοφ, Σαλπιγγίδης, Θεοδοσιάδης, Ευκαρπίδης.

Photo Credit: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

Share it