Search

Ούτε με τους Ρώσους έπαιζε μόνη η Εθνική! Στο πλευρό της Εθνικής Ξάνθη και Διδυμότειχο!!!

Πικρό αντίο στο Ευρωμπάσκετ είπε η Εθνική! Αν και τα πήγαινε καλά για τρεις περιόδους, στην τέταρτη η Ελλάδα… έσκασε και γνώρισε την ήττα (74-69) από τη Ρωσία, μένοντας εκτός ημιτελικών.  Πάντως σε ακόμη ένα ματς είχε θερμή υποστήριξη απο τους “Πελαργούς” αλλά και αρκετούς Θρακιώτες φιλάθλους που κυρίως απο Διδυμότειχο και Ξάνθη ταξίδεψαν ως την Κωνσταντινούπολη.

Μάλιστα στις εξέδρες του “Sinan Erdem Spor” είχαμε διπλή Θρακιώτικη παρουσία καθώς εκεί βρέθηκε τόσο ο προπονητής του Σπάρτακου Διδυμοτείχου Απόστολος Ροκίδης, μαζί και με άλλους φίλους της Εθνικής απο το Διδυμότειχο.

Αλλά φυσικά και ο γνωστός φίλαθλος της Εθνικής, ο ξανθιώτης επιχειρηματίας Πόλυς Φωτιάδης που με καλούς του φίλους απο την Ξάνθη μετά το Ελσίνκι και το ματς με την Λιθουανία στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε εκ νέου “Πόλη” και στο ματς με την Ρωσία. Άλλωστε ο παράγοντας του Άρη Αβάτου μπορεί να υπερηφανεύεται πως είναι ο μοναδικός Θρακιώτης και απο τους λίγους Έλληνες που είδε απο κοντά όλα τα ματς της Εθνικής στην πορεία της στο φετινό Ευρωμπάσκετ.

Share it