Search

Με υψηλές προσδοκίες ο ΑΠΣ Πανθρακικός στη νέα σεζόν

Με πρόεδρο τον Μανώλη Σάκαλη και προπονητή τον Βαγγέλη Κυριαλάνη, το ανδρικό τμήμα της ακαδημίας ΑΠΣ Πανθρακικός, θα είναι αυτό που θα σηκώσει το βάρος της φανέλας του ιστορικού Πανθρακικού που χάρισε στο παρελθόν μεγάλες χαρές στην πόλη της Κομοτηνής.

Οι νεαροί πλέον πάνθηρες που στην πλειοψηφία τους είναι ντόπιοι και θα αγωνίζονται στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ξεκινούν την νέα χρονιά έχοντας δύο πολύ μεγάλους στόχους. Ο πρώτος που είναι και ο κυριότερος, αντικατοπτρίζεται στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας, με σκοπό μια νέα εκκίνηση για τον σύλλογο, που θα τον βρει σε λίγα χρόνια και πάλι στις Εθνικές κατηγορίες. Τον δεύτερο που φαντάζει και πιο δύσκολος αποτελεί ο τελικός του Κυπέλλου, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του προέδρου της ομάδας.

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί που στο άκουσμα αυτής της ιδέας θα αμφιβάλλουν, όμως όλοι οι άνθρωποι στο στρατόπεδο των πράσινων φαίνονται πεπεισμένοι πως θα τα καταφέρουν. Για αυτό και το κάλεσμα σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους να κατακλύσουν το ΔΑΚ την νέα σεζόν, για να υποστηρίξουν την φανέλα και τον σύλλογο που αγαπάν, όπως τότε.

Να σημειώσουμε πως η ομάδα έδωσε και το πρώτο της φιλικό παιχνίδι την Κυριακή όταν και επικράτησε με 4-3 της Αναγέννησης Παγουρίων. Πλέον τα βλέμματα στρέφονται στο πρώτο επίσημο ματς της νέας εποχής του Πανθρακικού, το Σάββατο στις 16:30 με αντίπαλο την Ένωση Ασωμάτων στο ΔΑΚ Κομοτηνής, στο πλαίσιο του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης.

 

Share it