Search

Αναβρασμός ενόψει καταρτισμού των ομίλων της Γ’ Εθνικής με ομάδες να απειλούν με αποχώρηση!

Και εκεί που μετά την οριστική άνοδο των Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκη φαινόταν να ξεκαθαρίζει η κατάσταση, με το μόνο που απέμεινε πλέον είναι η ΕΠΟ να προχωρήσει στον καταρτισμό των ομίλων έτσι ώστε να μπουν όλα σε σειρά, οι…διαρροές εντός των τειχών της Ομοσπονδίας έχουν προκαλέσει αναστάτωση σε πολλές ομάδες.

Βλέπεται στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχουν…χάσει την μπάλα καθώς δεν περίμενε κανείς πως οι αποχωρήσεις ομάδων απο την Γ’ Εθνική θα έφταναν τις 13, ενώ  αν προσθέσουμε και τις δύο ομάδες που ανέβηκαν φτάνουμε τις 15 με την προσθήκη όμως του Αγροτικού Αστέρα το τελικό νούμερο των αποχωρήσεων να φτάνει τις 14! Αριθμός καθόλου μικρός που αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο η ΕΠΟ τα επόμενα χρόνια θα αυξάνεται συνεχώς.

Ας σταθούμε όμως στα πιο άμεσα, όπως όλα δείχνουν ακόμη και εντός ημέρας, το αργότερο μέχρι αύριο όπως ξεκαθαρίζουν παράγοντες της Ομοσπονδίες στο Sportsaddict, θα γίνει ο καταρτισμός των ομίλων ο οποίος έχει φέρει πονοκέφαλο στις τάξεις της ΕΠΟ καθώς μπορεί σε κάποιες περιοχές τα γεωγραφικά κριτήρια που αναμένεται να χρησιμοποιηθούν είναι ξεκάθαρα,  χαρακτηριστικά στον 1ο όμιλο που μετέχουν οι ομάδες της Θράκης όλα δείχνουν πως ο όμιλος θα απαρτίζεται απο ομάδες απο το Διδυμότειχο και τον Έβρο μέχρι και τις Σέρρες οπού είναι οι Απόλλων Παραλιμνίου, Μ. Αλέξανδρος Καρπερής και Ελπίδα Σκουτάρεως, όμως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και στους άλλους ομίλους.

Βλέπεται τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί και αναπαράγεται μια φήμη στα ΜΜΕ της Ν. Ελλάδας πως η σκέψη της ΕΠΟ είναι να βάλει στον ίδιο όμιλο ομάδες απο Πελοπόννησο με αυτές απο Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις κυρίως απο ομάδες της Πελοποννήσου. Ήδη μάλιστα ομάδες όπως το Λεωνίδιο, ο Παναρκαδικός και ο Αστέρα Βλαχιώτη έχουν ξεκαθαρίσει πως αν συμβεί αυτό δεν θα κατέβουν στο πρωτάθλημα!

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά η ανοργανωσιά και η αδιαφορία της ΕΠΟ προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τείνει να τινάξει στον αέρα ακόμη μια αγωνιστική χρονιά με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τις ομάδες που μετέχουν σε αυτό να είναι ακόμη μια φορά τα “θύματα” της υπόθεσης, πληρώνοντας ένα σκασμό λεφτά για ένα πρωτάθλημα που πάει απο αναβολή σε αναβολή, που έχουμε φτάσει μέσα Σεπτέμβρη και ακόμη δεν έχουν γίνει καν γνωστές οι ομάδες, και γενικώς μια αβεβαιότητα καθώς η ΕΠΟ αντί να ασχοληθεί με το πρωτάθλημα που η ίδια διοργανώνει ασχολείται με το… επαγγελματικό ποδόσφαιρο και τα καπρίτσια των “μεγάλων” του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μένει να δούμε αν τελικά βρεθεί η χρυσή τομή και μπορέσει επιτέλους η νεοεκλεγείσα Επιτροπή πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής να ορίσει τους ομίλους με τέτοιο τρόπο που να μην υπάρχουν αντιδράσεις απο πουθενά, καθώς όπως είναι αντιληπτό και φυσιολογικό οι ομάδες Πελοποννήσου αλλά και Αθηνών θέλουν να αποφύγουν όμιλο με συμμετοχή ομάδων απο νησιά.

Share it