Search

Με το αριστερό στα Προκιματικά του Ευρωπαϊκού η Εθνική Νεανίδων! Βασική σε όλο το ματς η Παπαϊωάννου

Δύο πολωνικά γκολ στο πρώτο ημίχρονο (28’ Καρζέφσκα, 45’ Ρατάζτσικ) διαμόρφωσαν δυσμενείς αγωνιστικές συνθήκες στον εναρκτήριο αγώνα της Εθνικής Νεανίδων στην 1η προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2018, η οποία ηττήθηκε 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η «γαλανόλευκη» μείωσε το σκορ με την Πουλίδου στο 59ο λεπτό ύστερα από ασίστ της Γεωργατζή, ωστόσο στο 75’ η Παρζέφσκα σκόραρε εκ νέου για την Πολωνία, που πήρε τους τρεις πρώτους βαθμούς στο τουρνουά. Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε η Παναγιώτα Παπαϊωάννου, που αγωνίζεται στις Βασίλισσες της Θράκης

Στον άλλο αγώνα του 12ου προκριματικού ομίλου, η Ρωσία νίκησε 4-0 την Γεωργία. Από τους 12 προκριματικούς ομίλους, στην elite round θα προκριθούν όσες ομάδες καταλάβουν τις πρώτες και δεύτερες θέσεις, καθώς και οι τέσσερις καλύτερες ομάδες που θα τερματίσουν στην 3η θέση.

Ελλάδα: Χατζηχαριστού, Πατερνά, Καραπέτσα, Κατιρτσίδου, Τσακίρη, Παλαμά (85’ Δρακωνάκη), Πούλιου, Παπαϊωάννου, Γεωργατζή, Χατζηνικολάου (51’ Γούλα), Σαχινίδου (76’ Καλδή).

Πολωνία: Πιάτεκ, Στάσιακ, Τουρκίεβιτς, Καρζέφσκα (46’ Κόβαλτσικ), Μίλεκ, Ζαβιστόφσκα, Ολζέβσκα, Βος, Γεντλίνσκα (62’ Γκάσιενετς), Παρζέφσκα, Ρατάζτσικ.

Share it