Search

Φιλική τριάρα για τη Νίψα κόντρα στην ΑΕΚ Έβρου

Εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της ΑΕΚ Έβρου στο 4ο φιλικό προετοιμασίας της, πανηγύρισε η ΠΑΕ Νίψας.

Ο Λαμπάκος ήταν αυτός που έκανε το 1-0 για την ΠΑΕΝ, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Το 2-0 για τους περσινούς πρωταθλητές του Νότιου ομίλου της Β’ ΕΠΣ Έβρου έκανε ο Θοδωρής Πεχλιβανίδης, ενώ ο Λαμπάκος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο προπονητής της Νίψας Δημήτρης Αποστολίδης δήλωσε στο SportsAddict μετά το τέλος του αγώνα:

«Ήταν ένα ακόμα φιλικό για μας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι και το μόνο που κρατάμε είναι το μηδέν παθητικό. Ήταν εμφανής η κούραση και η χαμένη μας συγκέντρωση καθ’ όλη την διάρκεια του ματς και γι’ αυτό δεν αποδώσαμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και δεν βγάλαμε κανένα από τα στοιχεία που δουλεύουμε».

Ο προπονητής της ΑΕΚ Έβρου Μένιος Ζιώγας με τη σειρά του σημείωσε:

«Ένα δύσκολο τεστ στο οποίο από δικά μας ατομικά λάθη ήρθαν τα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ήταν καλύτερη με 2 δοκάρια, ένα του Μπόγλου και ένα του Χατζηκωνσταντινίδη, αλλά και ένα χαμένο τετ α τετ του Μπόγλου που πέρασε δίπλα από το δοκάρι».

Συνθέσεις: 

ΠΑΕ Νίψας (Αποστολίδης): Μπινόπουλος, Φρατζανάς, Κοτζαμανίδης, Μπουρουτζής, Γκουντενούδης, Καλαϊτζίδης, Καρφαρίδας, Πεχλιβανίδης Δ., Λαμπάκος, Αντωνιάδης, Πεχλιβανίδης Θ.

Αγωνίστικαν επισης οι: Μπατμανίδης, Γυλός.

ΑΕΚ Έβρου (Ζιώγας): Στέφου, Παπαχρήστου, Αρμάντο, Καραγιάννης, Χλωρίδης, Χατζηκωνσταντινίδης, Νότης, Γκιαουρίδης, Πεκιαρίδης, Αγγελακάκης, Τερζής.

Αγωνίστηκαν και οι: Μπόγλου Β., Βασταρδέλης, Μπόγλου Δ., Σιπάκης, Μοβισιάν, Παπαγεωργίου.

Share it