Search

Γνωρίστε τον όμορφο κόσμο του βόλεϊ μέσα από τον Άθλο Ορεστιάδας

Οι εγγραφές στον Άθλο Ορεστιάδας έχουν ξεκινήσει.

Η σχετική ενημέρωση της ομάδας:

Σας περιμένουμε και φέτος στις ακαδημίες βόλεϊ του Άθλου Ορεστιάδας για να γνωρίσετε το άθλημα από κοντά, στις μικρές ηλικίες από 6 έως 8 ετών με παιγνιώδη μορφή και με την εκμάθηση της τεχνικής για τις μεγαλύτερες ηλικίες από 9 έως 12 ετών.

Γι αυτές τις ηλικίες ο Άθλος διοργανώνει τουρνουά στην Ορεστιάδα και λαμβάνει μέρος σε τουρνουά μίνι βόλεϊ που διοργανώνουν αντίστοιχα άλλα σύλλογοι της περιοχής.

Επίσης στις πιο μεγάλες ηλικίες από 12 ετών υπάρχουν αγωνιστικά τμήματα τα οποία συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα της Θράκης και σε διάφορα τουρνουά που διοργανώνει ο Άθλος Ορεστιάδας ή στα οποία φιλοξενείται (όπως τον Απρίλιο του 2017 όπου οι παμπαίδες του Άθλου φιλοξένησαν στην Ορεστιάδα τις αντίστοιχες ομάδες του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, Αίαντα Ευόσμου Θεσσαλονίκης, την Α.Ε.Κομοτηνής και την OKDESETKA από τον Νις της Σερβίας και αντίστοιχα έλαβαν μέρος ως φιλοξενούμενοι τον Μάιο του 2017 σε τουρνουά παμπαίδων στο Μπουργκάζ της Βουλγαρίας όπου αντιμετώπισαν τις ισχυρές ομάδες της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Βικτόρια Φιλιππουπολης).

ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ να γνωρίσετε τον όμορφο κόσμο του βόλεϊ γιατί είναι το άθλημα που αγαπάει η περιοχή της Ορεστιάδας γι αυτό και έχει χαρακτηριστεί ως η «ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ» και δίνει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αθληθούν σε κλειστούς χώρους με απόλυτη ασφάλεια , με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες από έμπειρους προπονητές.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ και μην ξεχνάτε με την εγγραφή σας παίρνετε δωρεάν ένα t-shirt της ομάδας.

Πληροφορίες σχετικά με τα τηλέφωνα επικοινωνίας εφόρων και προπονητών μπορείτε να βρείτε στην αφίσα του συλλόγου που αναφέρεται στις εγγραφές στις ακαδημίες του Άθλου Ορεστιάδας και την οποία μπορεί τα να βρείτε και στο website του Άθλου – athlos.club

Share it