Search

Ντεμπούτο με μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟ του Ουζουνίδη για τον Χατζηαθανασίου στην Κέρκυρα!

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε την θητεία του στο πλευρό του Αλέκου Βοσνιάδη ο ξανθιώτης βοηθός προπονητή της Κέρκυρας, με τους Φαίακες να κερδίζουν με 1-0 τον κακό Παναθηναϊκό του Εβρίτη τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Επστάιν σκόραρε με πέναλτι το μοναδικό γκολ, ενώ ο Παμπλίδης είχε δοκάρι για το δεύτερο γκολ. Πάντως οι “πράσινοι” έχουν δικαιολογημένα παράπονα για  δύο φάσεις, αρχικά στο 11′ ο Γρομητσάρης ανατρέπει τον Τσάβες που έμπαινε στην περιοχή απέναντι στον πορτιέρο.  Ενώ στο 88′ ο Σοϊλέδης κλωτσά πεντακάθαρα τον Καμπέσας μέσα στην περιοχή, ο Παπαδόπουλος το σκέφτηκε, κοίταξε τον επόπτη αλλά και πάλι δεν υπέδειξε την παράβαση.

Η Κέρκυρα, από την πλευρά της, δικαιούταν απόλυτα τους τρεις βαθμούς. Στηριζόμενη στην ατολμία του αντιπάλου της, ήξερε τι ήθελε και πως να το πάρει στο γήπεδο, εκμεταλλευόμενη και τα πολλά ατομικά λάθη των αμυντικών του Τριφυλλιού. Αφού έφερε το ματς στα μέτρα της με το γκολ του Επστάιν, αμύνθηκε υποδειγματικά και στις αντεπιθέσεις άξιζε να πετύχει ακόμα ένα γκολ, παρά να δεχτεί την ισοφάριση. Σίγουρα, η νίκη του Παναθηναϊκού δίνει ηρεμία στην Κέρκυρα, της φτιάχνει την αυτοπεποίθηση και της επιτρέπει να παίξει με καλύτερη ψυχολογία στα επόμενα παιχνίδια, για να δώσει αντίκρυσμα στην επιτυχία της.

Κέρκυρα: Γιαννακόπουλος, Ιωάννου, Γρομητσάτης, Σοϊλέδης, Σπίνουλας, Σιόντας, Μπαλάφας(86′ Ζορμπάς), Ντουάλα, Γκόμες, Επστάιν(79′ Κόντος), Παμλίδης(69′ Αρτυματάς)

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Χουλτ, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος(67′ Μολίνς), Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Μουνιέ(61′ Καμπέσας), Λουντ, Λουσιάνο(46′ Άλτμαν), Τσάβες

 

Share it