Search

Με το δεξί και στην Β’ φάση του Κυπέλλου Ξάνθης η Ασπίδα που κέρδισε στο Μαγικό τον Αστέρα!

Με άνεση πέρασε και απο την έδρα του Μαγικού η Ασπίδα Ξάνθης, που ξεκίνησε ιδανικά και στην Β’ φάση του Κυπέλλου επικρατώντας του Αστέρα με 4-1, θέτοντας απο την πρώτη κιόλας αγωνιστική για να έχει το πλεονέκτημα για την κατάληψη μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου.

Η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε μόλις στο 15′ να ανοίξει το σκορ με τέρμα του Νικολούδη, ενώ στο 37′ ο Μπάμπης Κυριαζίδης έκανε δύο τα τέρματα της Ασπίδας, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με το 0-2 υπέρ των φιλοξενούμενων στα αποδυτήρια.

Με την φόρα απο το πρώτο μέρος η Ασπίδα μπήκε πολύ δυνατά και στην επανάληψη και στο 50′ ο Παπαδόπουλος έκανε το 0-3, με τους γηπεδούχους να απαντούν με τον Τσακυρίδη στο 62′. Το τελικό 1-4 και  την πρεμιέρα με τρεις πολύτιμους βαθμούς στον Β’ όμιλο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ξάνθης διαμόρφωσε στο 76′ ο Δογανίδης.

Πλέον η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά στρέφει την προσοχή της στο μεγάλο παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου την Τετάρτη αλλά και στον “τελικό” της δεύτερης θέσης με την Θαλασσιά το Σάββατο, ενώ η ομάδα του Μαγικού έχει μπροστά της την Τετάρτη το παιχνίδι στην Θαλασσιά και το Σάββατο με τον Άρη Αβάτου παιχνίδια που το νεανικό σύνολο του Άγγελου Γιοβανόπουλου αντιμετωπίζει ως δυνατά φιλικά προετοιμασίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Άγγελο Κοτινούδη και Παύλο Καραλευθέρη

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΙΚΟΥ(Αγγ. Γιοβανόπουλος): Βίττης, Σνιμσίκοβ, Κιαχίδης Απ., Τσαντίδης, Μπακάλ, Κατσιμεντές(24′ Τσακυρίδης), Εφέντη, Παπαϊωάννου, Ξανθόπουλος(87′ Λάππας), Φειμή Ιλκέρ, Ανδρέου

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Χρ. Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Σαμαράς Ανδρ., Κοντογιαννίδης(66′ Τζαρτάκης Στ.), Σαρηγιαννίδης Αλ., Νικολούδης, Στεπανιάν, Κυριαζίδης, Χατζηπαρασκευάς(63′ Δογανίδης), Χριστοφορίδης(54′ Χαραλαμπίδης), Παπαδόπουλος(75′ Ζώτος), Κάτσης

Photo Credit: FB Ασπίδα Ξάνθης

Share it