Search

Σημαντικές μεταγραφικές ενισχύσεις για τον Ορφέα Στρύμης

Μελετημένες, υποψιασμένες και κυρίως στοχευμένες, μπορούν να θεωρηθούν οι μεταγραφές του Ορφέα ενόψει της πρεμιέρας της νέας σεζόν.

Η ομάδα του κυρίου Κυνηγόπουλου, φαίνεται να μαθαίνει από τα λάθη των τελευταίων δύο χρόνων και θέλοντας να αποφύγει και πάλι τυχόν περιπέτειες στην ουρά της βαθμολογίας, ή τουλάχιστον να εξασφαλίσει την παραμονή της όσο πιο εύκολα γίνεται, ενέταξε στο ρόστερ της αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Ο, 39χρονος πλέον, αμυντικός Χαράλαμπος Δάλκος, προερχόμενος από την Δόξα Γρατινής, ο Βασίλης Βοϊνιάδης, πρώην στόπερ της Νέας Καλλίστης και της Δόξας Σώστης και ο επιθετικός Νίκος Νταναδάς που αποκτήθηκε επίσης από την Νέα Καλλίστη, ανεβάζουν σίγουρα ένα επίπεδο την Στρύμη, κάνοντας την ακόμα πιο ανταγωνιστική. Επίσης αποκτήθηκαν οι Θανόπουλος (Νέα Καλλίστη), Νταγκνταλιανίδης (Νέα Καλλίστη), Χρηστίδης (Νέα Καλλίστη), Πολυχρονίδης (Μεσούνη), Σβυντρίδης (Μεσσούνη) και Απαζίδης (Πόντος Κομοτηνής), ενώ έφυγαν οι Δούκας (αποκτήθηκε από την Βιστωνίδα Κοπτερού, ωστόσο η μεταγραφή του δεν ευδοκίμησε) και Ζάγκας, με τον τελευταίο να μετακινείται στον Πόντο Κομοτηνής.

Η επόμενη φιλική αναμέτρηση του Ορφέα, από την οποία ενδέχεται να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα, είναι αυτή εναντίον του ΠΑΟΚ Κοσμίου σήμερα Σάββατο (9/9).

Share it