Search

Φιλική νίκη με 1-0 για την Ελπίδα Σαπών μέσα στον Ίασμο

Με 1-0 επικράτησε η Ελπίδα Σαπών του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου σε φιλικό ματς που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα, στην έδρα του δεύτερου.

Οι φιλοξενούμενοι που δεν άλλαξαν ιδιαίτερα το ρόστερ τους σχετικά με πέρυσι, απέκτησαν το προβάδισμα, που κράτησαν μέχρι το τέλος, χάρη σε γκολ του Βαγγέλη Καραθανάση με κοντινό πλασέ στο 36’.

Από την άλλη ο Μέγας, άφησε επίσης πολύ καλές εντυπώσεις, παρόλο το νεανικό ρόστερ που διαθέτει μέχρι στιγμής και η καλύτερη του στιγμή στο ματς ήρθε στο 52’, όταν η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι από το σουτ του Καραπάτσιου, που παραλίγο να σκοράρει απέναντι στην προηγούμενή του ομάδα.

Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 30 άτομα, ενώ η διαιτητική τριπλέτα αποτελούνταν από τους Χούσκογλου, Γκιόση Μάριο και Δημητριάδη.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Βιόπουλος Πέτρος): Βλαδιμηρίδης, Αζήζ Τσεβδέτ, Χασάν Χισήμ, Μεχμέτ Τανέρ, Μπιλμπίλης, Χουσεϊν Σαλήμ, Απαζίδης, Μεμέτ Νετζατί, Αλή Χουσεϊν, Χουσεϊν Χιλμί, Καραπάτσιος.

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Ερκέκ Μετέ, Πετρίδης Παναγιώτης, Μοεμίν Ισμαήλ, Ρέλλος.

Ελπίδα Σαπών (Χαριτόπουλος Βασίλης): Ποιμενίδης, Πασσάς, Κουδούνης, Παναγιωτόπουλος, Παπαδόπουλος, Ακριτίδης, Γεωργοσούλης, Πάλι Έρβις, Καραθανάσης, Σωμαράκης, Βαϊόπουλος.

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Χαριτόπουλος Γρηγόρης, Σαρηγιαννίδης.

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

Share it