Search

Με Μελισσόπουλο βασικό κατέκτησε την πρώτη κούπα της χρονιάς ο Ηρόδοτος!

Την πέμπτη του… κούπα για το 2017 κατέκτησε ο Ηρόδοτος του ξανθιώτη μεσοεπιθετικού Αλέξη Μελισσόπουλο, που επικράτησε του Ζαρού με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή, στον τελικό του Σούπερ Καπ της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Στο πρώτο μέρος όπως αναφέρει το grandsport ο Ηρόδοτος ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν είχε ουσία στο παιχνίδι της. Με εξαίρεση δύο καλές στιγμές στο 7’ με την κεφαλιά του Γαρεφαλάκη και στο 19’ με το σουτ του Μωραΐτη, δεν δημιούργησε κάτι άλλο αξιόλογο στην εστία του Μήτρου.

Από την άλλη ο Ζαρός, «πρόσεχε» περισσότερο τα μετόπισθεν, προσπαθώντας να διατηρήσει μακριά τον αντίπαλο από την εστία του. Στο 33’ σημειώθηκε το γκολ που… έκρινε το σκορ του πρώτου μέρους, ο Πουλάκης «έκλεψε» τη μπάλα, «έδωσε» στον Κλαπάκη, «δίνοντας» ξανά στον Πουλάκη ο οποίος με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0 για τους Μεσαρίτες. Έως και τη λήξη του πρώτου μέρους, δεν καταγράφηκε κάποια άλλη ευκαιρία, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται στις δυνατές μονομαχίες.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρόδοτος είχε και πάλι την κατοχή, δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όμως ένα… οκτάλεπτο ήταν αρκετό για να «γυρίσει» το παιχνίδι. Αρχικά στο 85’ ο Παπαδάκης με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα και στο 92’ μετά από κόρνερ του Μελισσόπουλου, ο Κανδηλάκης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-2, δίνοντας το προβάδισμα και το πρώτο τρόπαιο της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς στον Ηρόδοτο.

Ζαρός: Μήτρου, Κοζυράκης, Πολυμερίδης, Λογοθέτης, Γενιτσαρίδης, Πουλάκης, Φραγκιαδουλάκης, Ρομπάκης(76′ Αλμπαντάκης), Μεταξάκης, Σκουλάς(18′ λ.τ. Κλαπάκης), Νταβιγλάκης(73′ Λιοδάκης)

Ηρόδοτος: Κασμερίδης, Προβιδάκης, Μπάμπης(59′ Κανδηλάκης), Γιαλούσης, Μπαλάφας, Κασαπάκης, Φουκαράκης(54′ Ετόφ), Φραγκουλάκης, Γαρεφαλάκης(80′ Αργκιλέσι), Μελισσόπουλος, Μωραΐτης(65′ Παπαδάκης)

Share it