Search

Photos: Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία το τουρνουά αγάπης για τους Δημήτρη και Καρυοφυλλιά με την συμμετοχή 8+3 συλλόγων!

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και σημαντική επιτυχία στον σκοπό για τον οποίο έγινε, διεξήχθη το απόγευμα στα Πηγάδια το φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργάνωσε ο Π.Α.Σ. Πυροσβεστών Ξάνθης με την σημαντική συμβολή ακόμη 10 συλλόγων απο την Ξάνθη και την Κομοτηνή για την οικονομική ενίσχυση των Δημήτρη Ν. και της Καρυοφυλλιάς Ι. που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Πριν την έναρξη των αγώνων στους συλλόγους που είτε μετέχουν αγωνιζόμενοι είτε προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, όπως ο Ιατρικός σύλλογος, οι διαιτητές της ΕΠΣ Ξάνθης και το παράρτημα Ξάνθης του Ερυθρού Σταυρού. Τις απονομές στους 11 συλλόγους που μετείχαν στο τουρνουά πραγματοποίησαν ο πάτερ Σωφρόνιος, που είναι πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Ξάνθης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, η Αντιδήμαρχος σε θέματα Αθλητισμού Αλεξία Γκιρτζίδη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Στέλιος Γουναρίδης και ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης.

Εν συνεχεία ξεκίνησαν οι αγώνες, οι οποίοι για να μην υπάρχει μεγάλη καταπόνηση των ομάδων αποφασίστηκε μετά απο κλήρωση να δώσει η κάθε μια ένα ματς. Έτσι είχαμε τέσσερα  συνολικά παιχνίδια οπού σημειώθηκαν συνολικά 23 τέρματα.

Πιο συγκεκριμένα είχαμε: Παλαίμαχοι Πανθρακικού – Παλαίμαχοι Βιστωνίδας 1-0 χάρις σε τέρμα του Ζόραν Στοίνοβιτς. Παλαίμαχοι Ασπίδας Ξάνθης – ΠΑΕ Δασκάλων  1-1 με τα τέρματα των Κοτζακελίνοι για την Ασπίδα και Κεχαγιά για τους Εκπαιδευτικούς Ξάνθης. Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Πυροσβεστών Ξάνθης  – Σωματείο Ταξί Ξάνθης  4-4 για τους Πυροσβέστες σκόραραν οι Δημητριάδης, Ζουρνατζίδης, Κωνσταντινίδης Κ. και Χατζησταυρίδης ενώ για τους Ταξιτζήδες σκόραραν οι Κοντογιάννης. Πιστικός και δύο τέρματα ο Τσορμπατζίδης. Το ματς της ημέρας έγινε στο παιχνίδι των Παλαιμάχων του Ηρακλή Ζυγού με τον Δικηγορικό σύλλογο Ξάνθης που έληξε με 7-5, για την ομάδα του Ζυγού 4 τέρματα σημείωσε ο Γλέας και 3 ο Καλπάκης ενώ για τους Δικηγόρους σκόραραν οι Γιαλάογλου, Πατεράκης, Μπρατίδης, Κιουτσούκ και Ψωμάς.

Ξεχωριστή στιγμή για το τουρνουά αποτέλεσε η παρουσία του Γιώργου Καμαράκη, που διαιτήτευσε το παιχνίδι της Πυροσβεστικής με τους Ταξιτζήδες, αλλά και την παρουσία του Βετεράνου ποδοσφαιριστή της Ασπίδας, Μπρατσίδη που βρέθηκε απο την Γερμανία στην Ξάνθη και είδε απο κοντά παλιούς του συμπαίκτες. Απο τα πιο ευχάριστα νέα το γεγονός οτι το ποσό που μαζεύτηκε για τα δύο παιδιά ήταν αρκετά σημαντικό.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των ομάδων που αγωνίστηκαν:

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ: Θεοδωρίδης Γ., Δημητριάδης, Κουτσογιάννης ε., Κουτσογιάννης Ι., Μιχαηλίδης, Ζουρνατζίδης, Μάντζαρης, Κωνσταντινίδης Τ., Κωνσταντινίδης Κ., Ιωάννογλου, Μουρούκης, Σουλεϊμάν, Μεχμέτογλου, Ανδριώτης, Θεοδωρίδης Γιάν., Καλογιάννης, Καλογουλίδης και Χατζησταυρίδης

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΑΞΙ ΞΑΝΘΗΣ: Κωστόπουλος, Μπάτζιος, Ξενιτίδης, Σαμπανίδης, Κοντογιάννης, Πιστικός, Μπακιρτζίδης, Τσορμπατζίδης, Τσιλιγγίρης, Μαυρίδης, Καραολάνης και Τσαντίδης.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: Εφραιμίδης, Ναθαναηλίδης, Παυλίδης, Πυλαρινός, Κέλλης, Ρούφος, Ψωμάς, Καμανάβης, Ντουμπάν, Γιαλάογλου, Κιουτσούκ, Πολυζωίδης, Πατεράκης, Μπρατίδης, Καρανάσιος και Καπζά

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΗΡΑΚΛΗ ΖΥΓΟΥ(Προπ.: Ν. Κριεζής): Ακτενίζογλου, Τσετίν, Νταβουλτζίδης, Καραγεωργίου, Σιδηρόπουλος, Μιχαηλίδης, Χαραλαμπίδης Θ., Γλέας, Χαραλαμπίδης Αλ., Καλπάκης, Κοργιάνογλου και Τερζανίδης

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ(Προπ.: Παν. Παπαδόπουλος): Χρυσαφίδης, Σαββάκης, Καμενίδης, Μπιλιλής, Ξενοδοχίδης Π., Κάζας, Στοίνοβιτς, Μπανιώτης, Ίντσας, Παπουλάκης, Παυλίδης, Κουτσούκης, Κάζος, Παχούμης, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Στεργίου, Ουρείλιδης και Ξενοδοχίδης Βλ.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ: Καφετζόπουλος, Μελισσόπουλος, Κοντογιάννης, Τιφτίκογλου, Ευθυμίου, Κουταβάς, Παραστατίδης, Καραμανάβης, Φυλακτάκης, Τσεπνόγλου, Μπακιρτζής, Κανδυλίδης, Καραπάνος, Δαμασκηνίδης, Τσιοναράς και Σταυρίδης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Προπ.: Γ. Γκουτζούκης): Αθανασίου, Δαγκλής, Παπαδόπουλος, Σισαμπέρης, Λαμπρινίδης, Ζυγρίδης, Κουμουλίδης, Χατζημωϋσιάδης, Σερνισλίδης, Αβραμίδης και Κοτζακελίνης

ΠΑΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ: Μπασίνης, Κοτζά Ισμέτ, Μπακιρτζής, Μπουναρτζής, Ιγνατιάδης, Οτουζμπίρ, Μολλά Χουσείν Σεϊχάν, Ευθυμίου, Κεχαγιάς, Μουμίν Ερδίν, Καβάζης, Δανιηλίδης, Καραξάνης και Δανάκης

 

Share it