Search

Φιλική νίκη κόντρα στην Άνθεια για τη Νίψα με ρεσιτάλ Αντωνιάδη

Τη νίκη με 4-1 κόντρα στην περσινή φιναλίστ του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου πήρε η ΠΑΕ Νίψας σε φιλικό ματς προετοιμασίας.

Η Άνθεια ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ χάρη σε γκολ του Καβατζικιώτη στο 15′, αλλά η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Οι περσiνοί πρωταθλητές του Νότιου ομίλου της Β’ ΕΠΣ Έβρου ισοφάρισαν με τον Δημήτρη Πεχλιβανίδη, με το 1-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 60′ ο Λαμπάκος νικήθηκε από τον Κώτσιο από την άσπρη βούλα, αλλά μετά πήρε το… όπλο του το νέο απόκτημα της ΠΑΕΝ Αντωνιάδης, ο οποίος με χατ τρικ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Αρχικά, έκανε το 2-1 στο 65′ και πέντε λεπτά αργότερα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Το τελικό 4-1 έγινε από τον ίδιο παίκτη στο 80′, με τον πρώην ποδοσφαιριστή των ΑΕΔ και Εθνικού να δείχνει από νωρίς στη σεζόν τις διαθέσεις του.

Ο τεχνικός διευθυντής της Νίψας Κώστας Αλεξόπουλος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο SportsAddict:

«Μείναμε ευχαριστημένοι από την όρεξη, τη συγκέντρωση, την αγωνιστικότητα και το πάθος των ποδοσφαιριστών μας. Ήταν ένα δυνατό φιλικό με μία πολύ καλή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία, αλλά δεν στεκόμαστε στο θετικό αποτέλεσμα, καθώς ήταν ένας αγώνας προετοιμασίας και όλες οι ομάδες δοκιμάζουν πράγματα. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία, εντωπίσαμε τα λάθη και τις αδυναμίες μας και με σκληρή δουλειά και συνέπεια θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί για το πρωτάθλημα».

Συνθέσεις:

ΠΑΕ Νίψας (Αποστολίδης): Μπινόπουλος, Καλαϊτζίδης Σ., Θώδης, Γκουντενούδης, Μπουρουτζής, Γυλός, Καρφαρίδας, Πεχλιβανίδης Δ., Λαμπάκος, Πεχλιβανίδης Θ., Αντωνιάδης.

Έπαιξαν και οι: Κοτζαμανίδης, Φρατζανάς, Μπαλτζής.

Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου (Μπίτσος): Καρβουνίδης, Μαλτέζος, Σουλακάκης, Σίσκος, Απότας, Αραμπατζής, Κωνσταντάκης, Μιχούδης, Μαρασλής, Καβατζικιώτης, Ευφραιμίδης.

Έπαιξαν και οι: Κώτσιος, Δουμπουλάκης, Μιχαλτσίδης, Πεζικίδης, Παπαδημητρίου, Καλέτσιος, Σαραντάκης, Γεωργαντζόπουλος, Τερζής, Κεσσάτης, Καπανίκας, Ναλμπάντης, Σιβούδης.

 

Share it