Search

Photos: Φιλικό με τρία γκολ και χρήσιμα συμπεράσματα για Ορφέα Ξάνθης και Καβάλα

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα στο γήπεδο του ΑΟΞ, με τον Ορφέα Ξάνθης να υποδέχεται την Καβάλα σε ένα ματς που παρακολούθησε αρκετός κόσμος, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν νικητές με 1-2.

Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη που ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Παπαστεριανό και  παρά τις πολλές καλές στιγμές που είχε το σκορ διατηρήθηκε έτσι μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη η ομάδα του Ορφέα μπήκε πιο δυνατά δημιούργησε καλές στιγμές όμως η ομάδα της Καβάλας ήταν αυτή που βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν μετά απο κακή απομάκρυνση απο τον Κατρανίτσα ο Παπαστεριανός απο κοντά έκανε το 0-2, με την απάντηση των γηπεδούχων να έρχεται  λίγο αργότερα με τον Γιώργο Κατρανίτσα με κεφαλιά να μειώνει σε 1-2 που ήταν  και το τελικό σκορ.

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλα τόσο ο Μπάμπης Χατζημεστής όσο και ο Κώστας Ανυφαντάκης για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν απο ένα πολύ καλό πρώτο  μέρος, με τον ΑΟΚ να εντυπωσιάζει με την κυκλοφορία μπάλας που είχε στο πρώτο ημίχρονο.

Πλέον η ομάδα του Ορφέα στρέφει το ενδιαφέρον της στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ξάνθης οπού το ερχόμενο Σάββατο θα αντιμετωπίσει στο ΑΟΞ την Κεσσάνη Ερασμίου.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ(Μπ. Χατζημεστής): Ρούφος , Τσαμπάζ Χακή , Κατρανίτσας , Μαλαδένης , Μακράκης , Καραγκιόζης Β.,Χαλίλ Ιμπράμ, Τοραμανίδης, Καραγκιόζης Γ., Χίντ Ιμέρ, Πασχαλάκης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Αθανασίου, Χατζηπαππάς, Μουμίνογλου, Λαζαρίδης, Γιαννακόπουλος, Καρκατζάνης και Χουσείνογλου.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ(Κ. Ανυφαντάκης) : Παγκάκης , Γιαλαμούδης , Λυμπεράκης , Παπαστεργιανός , Σέχου , Ψάλτης , Παπαδόπουλος Γρηγόρης , Κεϊτά , Μπλιός , Ρομπέρ , Βαλαβανόπουλος.

Στο β΄μέρος έπαιξαν και οι : Θωμαϊδης , Ζαρωτιάδης , Δήμιζας , Ντουρτμές , Παυλίδης , Αδαμάκης , Χατζηκυριάκου.

Share it