Search

Στην Κέρκυρα με την Εθνική Ενόπλων ο Οκάν Χατζητερζόγλου!

Στην πόλη της Κέρκυρας βρίσκεται απο το πρωί ο ξανθιώτης αμυντικός, Οκάν Χατζητερζόγλου, που θα λάβει  μέρος σε ακόμη ένα φιλανθρωπικό φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ενόπλων απέναντι στην Μικτή Επίλεκτων της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Ο αγώνας είναι μια συνδιοργάνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του αγώνα θα γίνεται δειγματοληψία για την ενίσχυση της τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών, “Όραμα Ελπίδας”.

Ενώ, ακόμη, στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν η Φιλαρμονική “Καποδίστριας”, το χορευτικό τμήμα του ΑΠΣ Ηρακλής Κέρκυρας, αλλά και παιδιά από τις τοπικές ακαδημίες ποδοσφαίρου.

Η αναμέτρηση θα γίνει το απόγευμα και σε αυτήν πέρα απο τον αμυντικό της Ξάνθης θα βρεθούν στο νησί των Φαιάκων, σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού. Όπως, οι ολυμπιονίκες Κατερίνα Θάνου, Αθανασία Τσουμελέκα και οι προπονητές Θ. Παχατουρίδης και Α. Παπαδάκης, αλλά και οι ποδοσφαιριστές Δ. Κολοβέτσιος, Κ. Κόρτσαρης (ΠΑΟ), Β. Βλάχος (Πανιώνιος), Ζ. Καραχάλιος (Λεβαδειακός), Α. Τζανετόπουλος, Μ. Μπακάκης, Β. Λαμπρόπουλος (ΑΕΚ).

Share it