Search

Με Μεχία βασικό κέρδισε το Τρινιντάντ και βλέπει…Ρωσία η Ονδούρα!

Σημαντική εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Εθνική ομάδα της Ονδούρας που επικράτησε με 2-1 του Τρινιντάτ και Τοπάγκο, και έπιασε στην τρίτη θέση της Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με 8 βαθμούς και με τρεις αγωνιστικές να απομένουν η ομάδα της Ονδούρας βλέπει πιο ορατό απο ποτέ το  ενδεχόμενο της πρόκρισης της σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ωστόσο το έργο της ομάδας του Αλφρέδο Μεχία, για ακόμη ένα ματς ο μέσος της Ξάνθης αγωνίστηκε βασικός, μόνο εύκολο δεν είναι καθώς έχει μπροστά της τρια πολύ δύσκολα παιχνίδια και καλείται να βρει μεγάλες νίκες για να μείνει σε θέσεις που είτε οδηγούν απευθείας είτε μέσω μπαράζ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Κομβικό ρόλο θα παίξει το μεγάλο παιχνίδι που θα γίνει τα ξημερώματα της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου, με την Ονδούρα να υποδέχεται της Η.Π.Α. σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, καθώς σε περίπτωση νίκης η ομάδα του Αλφρέδο Μεχία θα βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην εκπλήρωση του ονείρου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα,  η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική στα Προκριματικά του Μουντιάλ στην Βόρεια και Κεντρική Αμερική:

Μεξικό – Παναμάς 1-0

Τρινιντάντ – Ονδούρα  1-2

Η.Π.Α. – Κόστα Ρίκα 0-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μεξικό  17

2. Κόστα Ρίκα  14

3. Η.Π.Α.   8

———————————–

4. Ονδούρα    8

———————————

5. Παναμάς      7

6. Τρινιντάντ    3

*Το Μεξικό έχει εξασφαλίσει την πρόκριση του στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ θα προκριθούν επίσης ακόμη δύο  απευθείας ενώ ο τέταρτος θα αγωνιστεί σε αγώνα μπαράζ

Επόμενη αγωνιστική(8η, 6/9)

Ονδούρα – Η.Π.Α.

Κόστα Ρίκα – Μεξικό

Παναμάς – Τρινιντάντ

Share it