Search

Επέστρεψε σπίτι της η Λένα Αντώνογλου! Αναλαμβάνει θέση στο τεχνικό τιμ των γυναικείων τμημάτων της Ασπίδας

Στο “σπίτι” της επέστρεψε η Λένα Αντώνογλου που και επίσημα ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας της με τον σύλλογο στον οποίο προσέφερε τόσα πολλά ως αθλήτρια.

Η Αντώνογλου έχοντας και πολύ μεγάλη εμπειρία πλέον θα βοηθά όντας μέλος του τεχνικού τιμ τόσο της γυναικείας ομάδας της Ασπίδας, οπού θα είναι βοηθός του Νεδίμ Καρά Αχμέτ, όσο και των τμημάτων Υποδομής. Την περσινή χρονιά η Λένα Αντώνογλου έχοντας κρεμάσει τα παπούτσια της ξεκίνησε ως προπονήτρια σε τμήματα Υποδομής στον Λεύκιππο, όμως μετά την αποχώρηση  της το καλοκαίρι άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή της στην Ασπίδα.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Το Δ.Σ. της ομάδας καλαθοσφαίρισης της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ένταξη της Λένας Αντώνογλου στο προπονητικό επιτελείο των γυναικείων τμημάτων του συλλόγου μας.
Μετά από μια λαμπρή καριέρα ως αθλήτρια και έχοντας πρωταγωνιστήσει στην άνοδο και στην καθιέρωση της γυναικείας ομάδας της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ στις εθνικές κατηγορίες, από τη φετινή χρονιά θα είναι βοηθός προπονητή στην ομάδα γυναικών, που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και θα συμμετέχει στο προπονητικό επιτελείο όλων των γυναικείων τμημάτων του συλλόγου μας.
Την καλωσορίζουμε και είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσει να μας χαρίζει επιτυχίες και θα εμφυσήσει την αγάπη για το άθλημα σε όλες τις νεαρές αθλήτριες του συλλόγου μας.

Share it