Search

Έτοιμη για τον… τελικό με το Βέλγιο η λαβωμένη Εθνική!

Την προετοιμασία της για την κρισιμότατη αναμέτρηση της Κυριακής (03/09, 21:45) κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» για την όγδοη αγωνιστική του όγδοου ομίλου της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ ολοκλήρωσε η γαλανόλευκη.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μίχαελ Σκίμπε, όπως τονίζει και το sport-fm.gr, είναι αρκετά και σίγουρα ο Γερμανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, που ήταν βασικός κόντρα στην Εσθονία και έγινε αλλαγή στο 66ο λεπτό. Ο Κώστας Μήτρογλου δεν θα αγωνιστεί, καθώς ταλαιπωρήθηκε πολύ τον τελευταίο μήνα από τη θλάση που υπέστη στον οπίσθιο μηριαίο στο φιλικό της Μπενφίκα με την Λειψία και δεν του έχει επιτρέψει ουσιαστικά να προπονηθεί κανονικά.

Το Σάββατο, ο 29χρονος φορ έκανε ατομικό πρόγραμμα, όπως συνέβη με τον αμυντικό του Αμβούργου, τον Στέφανο Καπίνο, που δεν θα είναι έτοιμος, αλλά ούτως ή άλλως ο Ορέστης Καρνέζης προορίζεται για βασικός, αλλά και με τον Παναγιώτη Ρέτσο. Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού και νυν της Λεβερκούζεν δεν θα προλάβει την αυριανή αναμέτρηση.

Στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά πήρε μέρος και ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Κουτρουμπής, ο οποίος κλήθηκε εσπευσμένα από τον Μίχαελ Σκίμπε.

Share it