Search

Πήρε θέση για τις φήμες περί Πετεινού, Μαγικού και προανήγγειλε πως είτε γυρνά στον Ορφέα είτε σταματά την μπάλα ο Ξαντινίδης!

Την δίκη του τοποθέτηση με τον πλέον έντονο τρόπο εξέφρασε ο Κώστας Ξαντινίδης για την έντονη φημολογία του τελευταίο μήνα, με το ενδιαφέρον του Άρη Πετεινού, το μεγάλο ζήτημα που προέκυψε με τον αγαπημένο του Αστέρα Μαγικού αλλά και με το μεγαλύτερο “λάθος” του όπως τονίζει, που έφυγε απο τον  Ορφέα Ξάνθης.

Ουσιαστικά ο Ξαντινίδης επιβεβαιώνει την δική του πρόθεση να συνεχίσει στον Άρη Πετεινού, όμως και την διαφωνία επ’ αυτού με την “οικογένεια” του το δεύτερο του σπίτι ουσιαστικά μετά απο τόσα χρόνια παρουσίας, τον Αστέρα Μαγικου. Παράλληλα ένας απο τους κορυφαίους σκόρερ της τελευταίας 15ετιας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης εξέφρασε την πρόθεση του να μην συνεχίζεται να αγωνίζεται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα τονίζοντας πως ο μόνος τρόπος για να αλλάξει γνώμη είναι  η επιστροφή του στον Ορφέα, απο τον οποίο αποχώρησε στα μέσα της περσινής σαιζόν για να γυρίσει στον Αστέρα.

Αναμφίβολα δεν  είναι ο καλύτερος τρόπος για να ολοκληρώσει μια μεγάλη καριέρα, οπού ξεχωρίζει το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τον Αστέρα για τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της ομάδας του Μαγικού, με αυτόν τον τρόπο με πολλά να κρίνονται τις επόμενες ημέρες. Πάντως αναμφισβήτητα η αποχώρηση ειδικά με αυτό τον τρόπο απο την ενεργό δράση για τον Κώστα Ξαντινίδη δεν του αρμόζει και ας ελπίσουμε να μην είναι πραγματικά το τέλος αυτό.

Πιο συγκεκριμένα ο “Ξάντο” ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

Επειδή πολλά ακούγονται και η αλήθεια είναι ότι κούρασε το θέμα θέλω να βάλω ένα τέλος σε όλα! Υπάρχει ενδιαφέρον έντονο από την ομάδα του Άρη Πετεινου για την απόκτηση μου τα έχουμε βρει σε όλα απλά υπάρχει ένα θέμα.. Δεν μου δίνουν το δελτίο από την ομάδα που έχω δώσει τα πάντα και αγωνιστικά και ψυχικά! Αστέρας Μαγικού.. Πάμε στο θέμα Αστέρας Μαγικού και εγώ αν ήμουν στην θέση του προέδρου το ίδιο θα έκανα το δελτίο θα το κρεμουσα και θα το έδινα το 2030!! Σωστό ή λάθος θα το κρίνει ο χρόνος.. Επειδή δεν θέλω να κάνω κακό σε κανέναν ούτε στην ομάδα ούτε στους ανθρώπους που αγαπώ και πιστεύω ότι με αγαπούν θα σταματήσω να κάνω αυτό που αγαπώ εδώ και 20 χρόνια το ποδόσφαιρο! Δεν θέλω να με ξαναμιλήσει κάνεις για τοπικό ποδόσφαιρο πέθανε για μένα! Το μόνο ενδεχόμενο να συνεχίσω να παίζω μπαλα είναι στη γ εθνική και στην ομάδα που έκανα το μεγαλύτερο ποδόσφαιρικο μου λάθος να φύγω τον Ιανουάριο δηλαδή τον Ορφέα σε καμία άλλη!!! Δυστυχώς δεν έχω άλλες αντοχές κυρίως ψυχικές να αγωνιστώ στον Αστέρα Μαγικού έχω δώσει τα πάντα και δεν έχω τίποτα άλλο να δώσω..Συγνωμη αλλα εχω αδειάσει!!! Δεν επαιξα σε άλλη ομάδα αντίπαλο του χωριού δεν θα το κάνω ούτε τώρα άσχετα αν ήθελα και θέλω το σωστό όμως είναι να μην το κάνω!! Αυτά τα λίγα..Καλο μήνα με υγεία ο παλαίμαχος και χοντρός!!

Share it