Search

Εθνική… απογοήτευση! Πέταξαν στα σκουπίδια το δώρο της Κύπρου οι διεθνείς που κόλλησαν στο μηδέν με την Εσθονία!!!

Δεν ξετύλιξε το δώρο της Κύπρου η Ελλάδα. Η Εθνική μας πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση, δεν κατάφερε ελέω της κομβικής απουσίας του Μήτρογλου, στην επίθεση, να φτιάξει ευκαιρίες και έμεινε στο 0-0 με την Εσθονία! Εμφανής η απουσία του αρχηγού και ηγέτη της ομάδας Βασίλη Τοροσίδη, μαχητικός αλλά καλά κλεισμένος ο εορτάζον Μάνταλος΄.

Eπαιξε με τη φωτιά η Εθνική μας και “κάηκε”. Η γαλανόλευκη πραγματοποίησε αναιμική εμφάνιση απέναντι στην Εσθονία, θυμίζοντας… παλαιότερες στιγμές που θέλει να ξεχάσει και το 0-0 ήρθε μοιραία στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 7η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν καλύτερο κυρίως στο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, στο β’ μέρος δεν έκανε σχεδόν τίποτα και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Μπορεί να είχε την κατοχή και περισσότερες τελικές, αλλά η εικόνα της δεν έπεισε και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει τον Μίχαελ Σκίμπε.

Η Εθνική δεν εκμεταλλεύτηκε το έπος της Κύπρου, η οποία έχανε 2-0 από την Βοσνία, αλλά νίκησε 3-2. Η Εθνική μας ανέβασε την διαφορά στους δυο πόντουςε, αλλά θα μπορούσε να την πάει στους τέσσερις και να καθαρίσει την δεύτερη θέση. Η μάχη παραμένει ανοιχτή, ενώ ουσιαστικά χάθηκε κάθε ελπίδα για διεκδίκηση της πρωτιάς.

ΕΛΛΑΔΑ (Μίχαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Μανωλάς, Κ. Παπαδόπουλος (65′ Σταφυλίδης), Τζαβέλλας, Ζέκα, Τζιόλης, Φορτούνης, Μάνταλος (80′ Μπακασέτας), Δώνης, Βέλλιος (70′ Διαμαντάκος).

ΕΣΘΟΝΙΑ (Μάρτιν Ρέιμ):  Εσθονία: Ακσάλου, Γιάαγκερ, Μπαράνοβ, Κλάβαν, Κάιτ, Ντιμιτρίεβ (81′ Αντόνοβ), Τενίστε, Κρούγκλοβ, Καλάστε (89′ Μίλερ), Ζενιόβ, Ανιέρ (93′ Ταμ).

Photo Credit: Sport-fm.gr

Share it