Search

Photos: Φιλικό ξεμούδιασμα με ισοπαλία για Άρη Αβάτου και Αναγέννηση Θαλασσιάς

Την ευκαιρία να δώσουν ένα καλό τεστ είχαν οι δύο περσινοί αντίπαλοι στον τελικό του Κυπέλλου Ξάνθης, Άρης Αβάτου και Αναγέννηση Θαλασσιάς το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Φελώνης, στο παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για την περασμένη εβδομάδα όμως μετά απο αναβολή που υπήρξε διεξήχθη σήμερα με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1.

Αμφότερες οι ομάδες και κυρίως η ομάδα του Αβάτου αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες, με τους προπονητές των δύο ομάδων να έχουν την ευκαιρία να δώσουν ανάσες σε αρκετούς παίκτες αλλά και να προχωρήσουν και σε αρκετές δοκιμές.

Η ομάδα της Θαλασσιάς κατάφερε να προηγηθεί στο 25′ με τέρμα του Καπράνη, σε ένα πρώτο  μέρος με καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αβάτου παρουσιάστηκε πιο πιεστική είχε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με πέναλτι που κέρδισε ο Σαρηγιαννίδης, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει ο Γκέκας, με την ομάδα του Άρη Αβάτου να καταφέρνει τελικά να βρει τον δρόμο για την ισοφάριση με τέρμα του Πάρη Κοτόπουλου στο 74′. Το σκορ έμεινε μέχρι τέλους παρά τις μεγάλες ευκαιρίες που χάθηκαν και απο τις δύο πλευρές.

Πάρα πολύ θετικά στοιχεία έδειξε η ομάδα της Αναγέννησης που παρά τις απουσίες των Στέλιου Τουργαίδη και Κοτζάκελη έδειξε εξαιρετική ομοιογένεια και στάθηκε κάτι παραπάνω απο ανταγωνιστική απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται σε υψηλότερη κατηγορία. Απο την άλλη η ομάδα του Αβάτου αγωνίστηκε χωρίς του Χαριτίδη, Ευθυμιάδη, Κουτσούμπα και Ντίνο Τουργαίδη είχε καλή παρουσία ειδικά στο δεύτερο μέρος οπού δημιούργησε πολλές καλές στιγμές.

Μάλιστα πως τα έφερε η τύχη οι δύο ομάδες κληρώθηκαν να παίξουν αντίπαλοι στο Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης που παρακολουθήσατε ζωντανά απο το Sportsaddict(θυμηθείτε ΕΔΩ). Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Βαφειάδης, Παπαδιώτης, Καλαϊτζίδης, Ψεμματάς, Δόντσος, Μελισσόπουλος, Κελεσιάδης, Σαρηγιαννίδης, Κοτόπουλος, Γκέκας.

Αγωνίστηκαν και οι: Εμίνογλου, Ταχτσίδης, Κιομουρτζής, Εφεντόπουλος, Κούτρας, Κουτίνης, Βαρελάς, Μίχογλου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Δ. Καρύδης): Κίρτζαλη, Κελλίδης, Τηλαβερίδης, Μυλωνάς, Φεταχίδης, Σταύρου, Πεντεζίδης, Κωτίδης, Κουτσομιχάλης, Καζάκης, Καπράνης

Αγωνίστηκαν και οι: Δημόπουλος, Δάγκας, Ελευθεριάδης, Μαντζαρίδης, Βασιλειάδης Στ., Βασιλειάδης Π., Θωμαίδης, Μπίκος, Δελητζόγλου

Share it