Search

Συμπαίκτες στον εθελοντισμό Σιώπης, Τοροσίδης, Μάνταλος και οι υπόλοιποι διεθνείς! (video)

Με… συμπαίκτες που αγωνίζονται στο γήπεδο της προσφοράς και του εθελοντισμού, θα αγωνιστούν οι διεθνείς μας εναντίον της Εσθονίας, ύστερα από την πρωτοβουλία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να αφιερώσει την αναμέτρηση στην ανιδιοτελή συνεισφορά ιδρυμάτων και σωματείων προς το κοινωνικό σύνολο.

Γι’ αυτό το λόγο, εκπρόσωποι και μέλη ένδεκα εθελοντικών φορέων θα παραβρεθούν στην ειδικά διαμορφωμένη κοινωνική εξέδρα της θύρας 17 του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας για πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Αλλά, κυρίως, θα βρίσκονται εκεί για να τιμηθούν και να χειροκροτηθούν από όλη την οικογένεια της «γαλανόλευκης».

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εγκαινιάζει μια σειρά δράσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με στόχο την ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου του αθλήματος και την προώθηση ευγενών αξιών για μια καλύτερη πορεία προς το αύριο.

Η 11άδα της ζωής
1. Το Χαμόγελο του Παιδιού: «Το Χαμόγελο κάθε Παιδιού»
2. Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος: «Μην μένεις θεατής, γίνε και εσύ εθελοντής πυροσβέστης»
3. Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: «Όσο υπάρχουν άνθρωποι»
4. Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών: «Μοιράσου τη ζωή»
5.ΚΕΘΕΑ «ΔΙΑΒΑΣΗ»: «Ουσία είναι η ζωή»
6. Σώμα Ελλήνων Προσκόπων: «Έσο έτοιμος»
7. Ελπίδα: «Ελπίδα ζωής»
8. Αποστολή: «Βοήθησε κι εσύ ν’ αλλάξει η ζωή μας»
9. Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος: «Όταν ένα απίστευτο όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα, τότε και το όνειρό σου να γίνεις καλά έρχεται πιο κοντά!»
10. WWF Ελλάς: «Προστατεύουμε την κληρονομιά μας, σχεδιάζουμε το μέλλον μας»
11. Φλόγα: «Αγάπη δίχως όρους»

 

Share it