Search

Ξαναφορά τα “πράσινα” ο Νίκος Καθάριος που ανακοινώθηκε απο Λεβαδειακό!

Στη δέκατη μεταγραφή του καλοκαιριού προχώρησε ο Λεβαδειακός, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Καθάριου. Ο 23χρονος μέσος, ο οποίος αγωνίστηκε στον Πανθρακικό, προτού πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και τις τελευταίες τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνιστεί στον Πανιώνιο, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Βοιωτούς

Στο δραστήριο φετινό καλοκαίρι που έφερε και σε αλλαγή προπονητή, με τον Ζοζέ Ανιγκό να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία, ο Λεβαδειακός έχει ανακοινώσει ήδη την απόκτηση των Μπραντάο, Παύλου Μητρόπουλου, Σάββα Τσαμπούρη, Γιάννη Ζαραδούκα, Μουάζ Αντιλεού, Δημήτρη Σωτηρίου, Ντεβί Επασί, Λεονάρντο και Ζοάο Φρανσίσκο.

Η ανακοίνωση

“Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Καθάριου ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών (3) χρόνων με την ομάδα.

Ο Νίκος Καθάριος είναι 23 ετών (7 Οκτωβρίου 1994) και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανιωνίου ενώ έχει αγωνιστεί και σε Πανθρακικό, Αγροτικό Αστέρα.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ήταν και επιλογή του Ολυμπιακού (το 2014 μεταγραφή από Πανθρακικό) στον οποίο ανήκε για λίγα χρόνια μένοντας πέρυσι ελεύθερος”.

Share it