Search

Με λαμπρότητα και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε η γιορτή για τα 90 χρόνια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (photos)

Με κάθε επισημότητα διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Οικοπάρκο Αλτιναλμάζη η μεγάλη γιορτή για τα 90 χρόνια του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Η γιορτή που ήταν άψογα οργανωμένη όπως ήταν λογικό προκάλεσε συναισθήματα συγκίνησης στους παρεβρισκόμενους, καθώς ο Εθνικός σβήνει φέτος τα 90 κεράκια του και μόνο μικρό πράγμα δεν είναι αυτό για έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους στην Β. Ελλάδα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Πέτροβιτς, οι Αντιδήμαρχοι Αλεξ/πολης κ.κ. Βαταμίδης, Ζιώγας και Γερακόπουλος, ενώ στη θέση του δημάρχου κ. Λαμπάκη που δεν κατάφερε να παρεβρεθεί ήταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Γκοτσίδης. Ακόμη, υπήρχε εκπρόσωπος από το Υπουργείο Εξωτερικών, ενώ παρόντες ήταν και οι βουλευτές Έβρου κ.κ. Δημοσχάκης & Ρίζος αλλά και ο κ. Ταρνατόρος από την ΕΣΑΠ.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς βραβεύτηκαν οι αθλητές του στίβου του Εθνικού Ναζίρη και Σιταρίδης για την προσφορά τους στο σωματείο, αλλά και τα πρώην στελέχη και αθλητές του συλλόγου Παπανδρώνος, Γιαννούτσος, Κουκουράβας, Δεληρόκας και Φουτσιτζίδης.

Μουσική νότα στην εκδήλωση έδωσε το τμήμα Τροβαδούρων του Εθνικού, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε το μεγάλο “κορεό” στο οποίο αναγραφόταν η φράση “90 χρόνια Εθνικός”.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Photo Credits: Σάκης Βαρελάς

Share it