Search

Με «άρωμα» Έβρου το τεχνικό επιτελείο των Κ15 & Κ16 του Ολυμπιακού

Η επιτυχία μιας ομάδας δεν εξαρτάται μόνο από τους ποδοσφαιριστές. Είναι πολλά τα “γρανάζια” που πρέπει να υπάρχουν και να δουλεύουν σωστά προκειμένου να φτάσει στον επιθυμητό στόχο.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός επενδύει κάθε χρόνο και περισσότερα χρήματα στην Ακαδημία προκειμένου να έχει το καλύτερο επιτελείο για κάθε ομάδα αλλά διαμορφώνει και τις κατάλληλες συνθήκες δουλειάς.

Για ακόμη μια χρονιά μετά από την Κ-20 και την Κ-17 στο Πήλιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους “ανέβηκαν” ομάδες Κ-15 και Κ-16. Περισσότεροι από 50 ποδοσφαιριστές είναι αυτές τις ημέρες στο Πήλιο και δουλεύουν καθημερινά μαζί με τους προπονητές και το επιτελείο. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο φυσιοθεραπευτής Θωμάς Θωμάς από την Αλεξανδρούπολη.

Αναλυτικά:

Στο Πήλιο για την προετοιμασία των δυο ομάδων είναι ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Κυριάκος Καραταϊδης, οι προπονητές Δημήτρης Μαυρογενίδης, Γιώργος Παπακωστούλης, Νίκος Τοπολιάτης, Τάσος Πάντος, οι προπονητές τερματοφυλάκων Χρήστος Θεοδώρου και Σωκράτης Κοψαχείλης, οι γυμναστές Νίκος Κολοκυθάς και Κώστας Σοφιανός, ο επικεφαλής σκάουτινγκ Γιώργος Αμανατίδης, ο γιατρός Αλέξανδρος Κοϊνης με τους φυσιοθεραπευτές Θωμά Θωμά και Νίκο Κώστα, ο Αθλητικός Ψυχολόγος Γιάννης Ζαρώτης και ο φροντιστής Παύλος Πιτσιλίδης.

Share it