Search

Πήραν τους πρώτους τους βαθμούς Λάρισα και Τρίπολη που αναδείχτηκαν ισόπαλες!

Μόνο νίκη ήθελαν και Αστέρας Τρίπολης στο «AEL FC Arena», μετά τις ήττες τους στην πρώτη αγωνιστική, ωστόσο έμειναν στο 1-1, σε ένα ματς που η τελική του έκβαση μπορεί να αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες.

Έπειτα από το πρώτο ημίχρονο που δεν σημειώθηκε το παραμικρό, παρά μόνο μια καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, στο β’ μέρος ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 59′, παράβαση στην οποία υπέπεσε με χέρι στην περιοχή ο Ζίζιτς.

Εκεί το παιχνίδι, όπως αναφέρει το sport-fm απ’ όπου και η φωτογραφία, πήρε άγρια ομορφιά, με τους Θεσσαλούς να πιέζουν συνεχώς και τελικά στο 71′ ισοφάρισε με τον Ναζλίδη να εκμεταλλεύεται το έτοιμο γκολ που του πρόσφερε ο Περόνε, που μόλις είχε μπει στο ματς.

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Ναβάρο (80′ Γιαννιτσάνης), Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Αγκάνοβιτς (69′ Περόνε), Φατιόν, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Κρίζμαν (46′ Ρέντζας), Ναζλίδης.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Ίγκορ, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μάσα, Καλτσάς (63′ Κυριακόπουλος), Μαντιντά (72′ Ισνάλδο), Μανιάς.

 

Share it