Search

Τετραπλή επένδυση στο μέλλον για την Δόξα Σταυρούπολης που αποχαιρέτησε δύο!

Στην ολοκλήρωση τεσσάρων μεταγραφών αλλά και δύο αποδεσμεύσεων προχώρησε η ομάδα της Δόξας Σταυρούπολης, που το απόγευμα στα πλαίσια της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών αντιμετωπίζει στην Γοργόνα τον Αετό.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Σταυρούπολης συνεχίζει την ανανέωση του ρόστερ της δίνοντας ευκαιρίες σε νέα παιδιά της περιοχής, αποκτώντας τους 14χρονο Σάββα Συμεωνίδη, του 16χρονου  Κώστα Ιωαννίδη, του 17χρονου  Σταύρο Ξενοκώστα, και του φοιτητή απο την Λέσβο Τάσου Θωμαίδη. Ενώ παράλληλα αποχαιρέτησε τους Γιώργου Τσαπουρνίδη και Παναγιώτη Καραπάνο.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Ο Α.Μ.Σ. Δόξα Σταυρούπολης ανακοινώνει την εγγραφή του 14χρονου ποδοσφαιριστή Σάββα Συμεωνίδη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας, καθώς και την απόκτηση του 16χρονου Κώστα Ιωαννίδη από τον Ατρόμητο Λεκάνης, του 17χρονου Σταύρου Ξενοκώστα από τον Παύλο Μελά Κουτσού και του 18χρονου Τάσου Θωμαΐδη από τον Κεραυνό Αφάλωνα (ομάδα της Λέσβου). Τους καλωσορίζει όλους στην οικογένειά του. Ακόμη ανακοινώνει την αποδέσμευση του Γιώργου Τσαπουρνίδη, ο οποίος θα συνεχίσει την πορεία του στον Ατρόμητο Λεκάνης και του Παναγιώτη Καραπάνου, που θα συνεχίσει την πορεία του στον Ερμή Μάνδρας. Ευχαριστεί θερμά και τους δύο για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στις νέες τους ομάδες.

Share it