Search

Πρεμιέρα στα φιλικά με νίκη επί του Ιπποκράτη για το Κόσμιο, σε ένα ματς με 5 γκολ στην Αλεξανδρούπολη! (photos)

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Δραγάνας στην Αλεξ/πολη, όπου αναμετρήθηκαν ο τοπικός Ιπποκράτης και ο ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Παρ’ όλο που τόσο η ομάδα του Έβρου, όσο και αυτή της Ροδόπης βρίσκονται στην αρχή της προετοιμασίας τους, το θέαμα που παρουσίασαν ήταν αρκετά καλό.

Αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό για τον Ιπποκράτη και μόλις το πρώτο για το Κόσμιο το οποίο ήταν και ο νικητής του αγώνα καθώς επικράτησε 3-2.

Η ομάδα του Βασίλη Τσιομλεκίδη ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ χάρη σε γκολ του Βαρσαμίδη με ωραίο σουτ στο 17′. Η απάντηση των φιλοξενούμενων του Σάββα Αϊβάζη ήταν άμεση, με τον εορτάζοντα Ερκάν να ισοφαρίζει με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φώτη Ξενάκη τρία λεπτά αργότερα. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Μιχαλακέλης έφυγε τετ α τετ ύστερα από λάθος των γηπεδούχων και πλάσαρε εύστοχα για το 2-1. Στο 34′ και το 37′ ο Βαρσαμίδης απείλησε με σουτ έξω από την περιοχή, όμως και τα δύο έφυγαν εκτός εστίας.

Στο β’ μέρος ο Ιπποκράτης απείλησε με μία κεφαλιά στο 53′, με τον πορτιέρο του Κοσμίου να μπλοκάρει. Στο 57′ ο Μιχαλακέλης έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ, με τη μπάλα να «γλύφει» το οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ. Στο 68′ ο Ερκάν πέτυχε και δεύτερο τέρμα αυτή τη φορά με πλασέ αφού πέρασε τον τερματοφύλακα. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Τσακανίκας μετά από ασίστ του Τηλέγραφου στο 88′.

Ο Ιπποκράτης παρουσιάστηκε βελτιωμένος σε σχέση με το ματς κόντρα στους Προσκυνητές, ενώ το Κόσμιο έδειξε από νωρίς ότι με το υλικό που έχει μπορεί φέτος να διεκδικήσει με μεγάλες αξιώσεις το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης.

Συνθέσεις:

Ιπποκράτης Αλεξ/πολης (Βασίλης Τσιομλεκίδης): Ζιώγας, Τσακανίκας, Καρασερίδης, Μπαρμπαγιάννης, Γαλανός, Μακιτσιάν, Πηλούδης, Παπαδόπουλος, Βαρσαμίδης, Τηλέγραφος.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κατσαμάγκας, Δανιήλ, Στεφανίδης Κ., Φουρνατζής, Μεντίζης, Τσαλγκίδης.

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Σάββας Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Τσάμης, Λεβεντέλης, Μυστρίδης, Τζενγκίς, Ξενάκης Σ., Πότσης, Χατζητουλούσης, Ερκάν, Μιχαλακέλης, Ξενάκης Φ.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τσαγκαλίδης, Βοργιατζίδης, Αραμπατζής, Περτσίδης, Γεμενετζής, Ζαγκουλός.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα μέσα από τον φακό της Γιώτας Τσικάκη:

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσουν δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην κάμερα του SportsAddict.

Share it