Search

Φιλική νίκη της βελτιωμένης Δόξας επί του ελλιπή Ορφέα στο Σιδηροχώρι!

Σε συνεχή αγωνιστική άνοδο είναι η ομάδα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου που απο παιχνίδι σε παιχνίδι δείχνει να βελτιώνεται, αυτό συνέβη και στο σημερινό φιλικό με τον Ορφέα Ξάνθης στο Σιδηροχώρι με την Δόξα να κερδίζει με 1-0 χάρις το τέρμα του Σαμαρά.

Πάντως η ομάδα του Ορφέα που αγωνίστηκε χωρίς τους Ρούφο, Καραγκιόζη Β. και Μακράκη, είχε πάρα πολύ καλή παρουσία ειδικά στο πρώτο μέρος οπού οι ξανθιώτες κυρίως με τον Μουμίνογλου είχαν αρκετές ευκαιρίες ενώ είχαν και ακυρωθέν γκολ του Λαζαρίδη.  Στο δεύτερο μέρος η Δόξα ισορρόπησε κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε μετά απο 2-3 πολύ καλές στιγμές που είχε να ανοίξει το σκορ με τον Σαμαρά και να φτάσει στην δεύτερη φιλική νίκη της.

Επόμενο τεστ για την ομάδα του Σάκη Σκουλή την Τετάρτη με την ΑΕΔ στο Διδυμότειχο, ενώ για την ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή ακολουθεί ακόμη ένα ματς στην Κομοτηνή αυτή την φορά με την Δόξα Προσκυνητών την Τετάρτη.

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ(Σ. Σκουλής): Κορωνάκης, Μίλλερ, Αλεξακούδης, Λεφής, Τσορτανίδης, Αμοιρόπουλος, Κούτρας, Τζαμπάζης, Ανδρέου, Πανουργιάς, Μουρατίδης.

Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Πλασταράς, Ανυφαντάκης, Γάιδας, Μαυράκης, Χατζήπαππας, Γιαννακίδης και Σαμαράς.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ(Μπ. Χατζημεστής): Τσιλιγγίρης, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Μαυρόπουλος, Μαλαδένης, Χίντ Ιμέρ, Λαζαρίδης, Τορομανίδης, Πασχαλάκης, Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου.

Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Αθανασίου, Καρκατζάνης, Χατζηπαππάς, Αϊκούτ και Γιαννακόπουλος.

Share it