Search

Στις…δικαστικές αίθουσες θα κριθεί η ομάδα Χ του ομίλου της Ασπίδας Ξάνθης! Στο ΑΣΕΑΔ ο Πανελλήνιος μετά το ΟΚ της ΕΟΚ σε Φάρσαλα!!!

Δεν φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει άμεσα η υπόθεση της 17η ομάδα στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής κατηγορίας, ΓΣ Φαρσάλων και Πανελλήνιο  να “μονομαχούν” για την θέση της Ομάδας Χ που ήταν και στην κλήρωση και όπως όλα δείχνουν όλα θα κριθούν στις…δικαστικές αίθουσες.

Βλέπεται όπως γράφτηκε σε μέσα ενημέρωσης της Λάρισας, ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων ενημερώθηκε απο την ΕΟΚ πως τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Β εθνική, κάτι που θέλουν τόσο η Ασπίδα όσο και οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας για οικονομικούς λόγους κυρίως μια και ένα ταξίδι στην Αθήνα πέρα απο παράλογο θα είναι και πολύ επιβαρυντικό για τα μπάτζετ των συλλόγων.

Ωστόσο η αντίδραση του Πανελλήνιο ήταν άμεση με τον Αθηναϊκό σύλλογο να προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ έτσι ώστε σε περίπτωση δικαίωσης να μετέχει αυτή στην Β’ Εθνική κατηγορία, κάτι που αρνήθηκε η ΕΟΚ λόγω της συγχώνευσης του Πανελλήνιου με τον ΓΣ Λάρισας. Στο σχετικό δελτίο τύπου του ο Πανελλήνιο τονίζει:

«Έπειτα από τις κληρώσεις των Ομίλων του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής και του Κυπέλλου, αλλά και την ανακοίνωση του προγράμματος. όπου η ΕΟΚ αφήνει κενή τη θέση του Πανελληνίου, κατατέθηκε σήμερα η προσφυγή στο Α.Σ.Ε.Α.Δ., ώστε ο Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος 2017 να αγωνιστεί στη διοργάνωση, σύμφωνα με τη δικαιωματική και νόμιμη δήλωση συμμετοχής του,

Η απόφαση της προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ ήταν αυτονόητη και δεδομένη, από τη στιγμή που η ΕΟΚ αρνήθηκε την προδήλως δικαιωματική συμμετοχή μας.

Δεδομένη θεωρούμε και τη δικαίωση του Συλλόγου. Αυτονόητο, επίσης είναι, ότι δεν θα σταματήσουμε τις προσπάθειες μέχρι τη δικαίωσή του και δεν θα αποδεχτούμε με στωικότητα την καθόλα άδικη και αδικαιολόγητη απόφαση της ΕΟΚ».

Πάντως ακόμη και σε περίπτωση δικαίωσης δεν αποκλείεται η ΕΟΚ να πράξει το αυτονόητο και να αφήσει τα Φάρσαλα στον Βόρειο Όμιλο, βάζοντας παράλληλα τον Πανελλήνιο στο Νότιο Όμιλο που απλά θα έχει μια ομάδα παραπάνω αν και φυσικά αν γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να επαναληφθεί η κλήρωση του ομίλου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗς Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ

Share it