Search

Ζορίστηκε αλλά διπλασίασε τις νίκες του ο Ολυμπιακός, χορταστική ισοπαλία στο Παναιτωλικός – Ατρόμητος με σκόρερ Ντιγκινί

Πέρα απο το νικηφόρο παιχνίδι της Ξάνθης στα Περιβόλια Χανίων, το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Super League περιελάμβανε ακόμη δύο παιχνίδια.

Στο παιχνίδι που έγινε την ίδια ώρα με το ματς της Ξάνθης, Παναιτωλικός και Ατρόμητος αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 2-2. Οι «μπλε» βρέθηκαν δύο φορές να έχουν προβάδισμα, με τέρματα των Ντιγκινί (32’) και του Ντάουντα(69′), με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τέρμα του Χαντάκια (67’), ενώ ο Μοράρ έγραψε το τελικό 2-2 στο 79ο λεπτό και έτσι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την υπέρ τους κατάσταση όπως και στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα.

Στο ματς που έκλεισε την αυλαία της σημερινής μέρας έκλεισε ο Ολυμπιακός που δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στην Λαμία στην αναμέτρηση που έγινε στο Περιστέρι μια και το γήπεδο της Λαμίας δεν είναι έτοιμο. Το μοναδικό τέρμα στο παιχνίδι σημείωσε ο Φορτούνης από την «άσπρη βούλα» στο 29’, έπειτα από παράβαση που έκανε ο Αναστασιάδης στον Πάρντο, που ήταν εξαιρετικός.Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο, όπου δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες με μεγαλύτερη το δοκάρι του Βουό στο 35’.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς άνοιξε αφού η Λαμία ρίσκαρε αρκετά, ενώ οι ερυθρόλευκοι έβρισκαν κενούς χώρους στην κόντρα. Στο 70’ είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μίλιτς για φάουλ στον Βάντερσον, όμως οι Πειραιώτες αμύνθηκαν σωστά και δεν επέτρεψαν στους αντίπαλους επιθετικούς να φανούν απειλητικοί.  Εκτός αποστολής για να μπορέσει να επανέλθει πλήρως ο Μανώλης Σιώπης.

 

Share it