Search

Άνοιξαν λογαριασμό στο πρωτάθλημα Μπρίτο και Γέντρισεκ! Μαγεία στο ημίχρονο η Ξάνθη 2-0 τον Πλατανιά!!!

Συγκλονιστική εμφάνιση στο πρώτο 45λεπτο για την Ξάνθη που προηγείται με 2-0 μέσα στα Χανιά μετά το τέλος του πρώτο μέρους με τους Θρακιώτες να παίρνουν προβάδισμα με δύο εκπληκτικά τέρματα.

Το σκορ άνοιξε στο 18′ ο Μπρίτο που άνοιξε λογαριασμό, ο Πορτογάλος με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια μπήκε διαγώνια στην περιοχή και σούταρε με το αριστερό περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του Ομπερχάουσερ. Λογαριασμό άνοιξε και ο Έρικ Γέντρισεκ που στο 25′  έγινε ο τελικό αποδέκτης μια φανταστικής ομαδικής προσπάθειας. Λουσέρο και Ντε Λούκας συνδυάστηκαν, ο δεύτερος δίνει στον Κασάδο με τακουνάκι, αυτός γυρίζει από αριστερά και ο Γέντρισεκ από κοντά γράφει το 0-2! Πανέμορφο γκολ πραγματικά.

Η ομάδα της Ξάνθης που απειλήθηκε μόλις μια φορά, με τον Ζίβκοβιτς να δηλώνει παρών, να ξεκινά το ματς με τους: Ζίβκοβιτς – Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Κασάδο – Ντε Λούκας, Καμαρά, Λουσέρο – Μπρίτο, Κίκε, Γέντρισεκ.

Θα επανέλθουμε με νέο θέμα με το φινάλε του αγώνα, ελπίζοντας το εκπληκτικό πρώτο μέρος του ΑΟΞ να σηματοδοτήσει την πρώτη νίκη των Θρακιωτών στο πρωτάθλημα.

Share it